2777
2789

بچه ها من کاملا این ماه مطمین بودم باردارم ۵روزم عقب انداخته بودم امشب شوهرم مثل وحشیا باهام رابطه داشت ومن بعد رابطه دارد وحشتناک و دل‌پیچه گرفتم و قشنگ ازم کلی خون اومد نه در حد خونریزی بیاین بگین میشه هفته های اول از فشار سقط بشه؟یا دارم پریود میشم یاچی به نظرتون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونی که قراره بمونه ،با خونریزی هم میمونه 

ولی وقتی شک داری بارداری به شوهرت میگفتی خب،اونم رعایت کنه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

فردا برو بی بی چک بزن 

بعد برو سونو 

احتمالش وجود داره ولی انشالله که حامله ای و تودلیت سالمه

(اسمم معصومه اس)                                                         صدای خنده های خدارا میشنوی؟؟؟صدایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد !!!
منم توي شش هفته همين اتفاق برام افتاد بعد از ٥ روز سقط شد

واقعا فاجعه ست.من کلی وقته منتظرم .هیچ وقت شوهرم اینطوری نمی‌کرد نمیدونم چش بود😭😭😭😭😭انتظار نداشتم کلا کمرمو دولا کرد و....😭😭😭😭😭

واقعا فاجعه ست.من کلی وقته منتظرم .هیچ وقت شوهرم اینطوری نمی‌کرد نمیدونم چش بود😭😭😭😭😭انتظار نداش ...

من بي بي چك كه مثبت شد تعطيل كرديم بعد از دو سه هفته خيلي تند بود و منجر به خونريزي شديد شد بعد كم شد تا ٥ روز به طور كم و قهوه اي خون ميامد فك كردم داره خوب ميشه نشد 

فقط 35 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من بي بي چك كه مثبت شد تعطيل كرديم بعد از دو سه هفته خيلي تند بود و منجر به خونريزي شديد شد بعد كم ش ...

من بی بیم فردا مثبت بشه شیاف میزارم از جامم پا نمیشم.

به بدبختی این ماه احتمال زیاد میدادم باردارم ۵روزم تاخیر داشتم

من بی بیم فردا مثبت بشه شیاف میزارم از جامم پا نمیشم.به بدبختی این ماه احتمال زیاد میدادم باردارم ۵ر ...

نه شياف نزار خداي نكرده حاملگي مولار يا خارج رحمي باشه با شياف سخت ميشه 

فقط 35 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40