2777
2789
عنوان

کلاس زبان میدون آزادی

51 بازدید | 14 پست

دوستان کرمانشاهی، میدون آزادی یا همون گاراژ خودمون، کلاس زبان زیاد داره، کدومش خوبه برم ؟

و اینکه اگه غیر از اینجا، جای دیگه مد نظرتونه ممنون میشم بگین🙏🏻

من عاشق موسیقی‌ام اما بعضی از آهنگ‌ها خاطرات دردناکی رو زنده میکنن 𔓘🥀🪽
من خانه زبان میرم واقعا خوبه ولی سفیر هم میگن خوبه ولی 3 روز در هفته اس خانه زبان دوروز در هفته اس ب ...

میشه آدرسش رو بهم بدی ممنون عزیزم

سفیر حضوریه در کرمانشاه؟

و اینکه خانه زبان هزینش چطوره؟

میتونم از همون اول یاد بگیرم چون هیچی بلد نیستم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میشه آدرسش رو بهم بدی ممنون عزیزمسفیر حضوریه در کرمانشاه؟و اینکه خانه زبان هزینش چطوره؟میتونم از همو ...

خانه زبان کسری اس روبروی بلوار سجاد 

اره سفیر حضوریه همون یکم بالتر از همین خانه زبانه تو کسری اس 

خانه زبان ترمی 900 و خورده اییه هر ترمش هم حدودا یک ماهو نیمه 

اره دیگه تعین سطح میکنی اگه لولت پایین باشه از استارتر شروع میکنی

من خانه زبان میرم واقعا خوبه ولی سفیر هم میگن خوبه ولی 3 روز در هفته اس خانه زبان دوروز در هفته اس ب ...

خانه زبان چ روزایی در هفته اس؟

خانه زبان کسری اس روبروی بلوار سجاد اره سفیر حضوریه همون یکم بالتر از همین خانه زبانه تو کسری اس خان ...

آهان چقدر خوب واقعا مرسی از توضیحت عزیزکم😍❤️🫂

خانه زبان کسری اس روبروی بلوار سجاد اره سفیر حضوریه همون یکم بالتر از همین خانه زبانه تو کسری اس خان ...

میگم ببخشی اگ از سطح اول شروع کنم باید با بچه‌ها برم سر کلاس

خیلی خجالت میکشم😅😅

و اینکه سطح آخر میشه همون c2 ک دیگ کامل زبان رو یاد میگیری؟

شنبه چهارشنبه داره یکشنبه سه شنبه دوشنبه و پنجشنبه داره دیگه باید ببینیلول تورو تو چه روزا و ساعت ها ...

آهان درسته ممنون فدات

میگم ببخشی اگ از سطح اول شروع کنم باید با بچه‌ها برم سر کلاسخیلی خجالت میکشم😅😅و اینکه سطح آخر میشه ...

نه دیگه اگه بیشتر از 18 سال باشی میری کلاس بزرگسالان کمتر هم باشی میری نوجوانان که کوچیکترینشون 12 سالشه 

کتابای خانه زبان با اموزشگاه های دیگه فرق داره لول هاش از p11شروع میشه 

نه دیگه اگه بیشتر از 18 سال باشی میری کلاس بزرگسالان کمتر هم باشی میری نوجوانان که کوچیکترینشون 12 س ...

فدا بالا ۱۸ هستم، پس اگ از همون اول شروع کنم با همسن های خودم میرم کلاس، اینجوری خوبه خخ

ببخشی این p۱۱ چیه؟

واقعا معذرت خیلی سوال میپرسم🥲

فدا بالا ۱۸ هستم، پس اگ از همون اول شروع کنم با همسن های خودم میرم کلاس، اینجوری خوبه خخببخشی این p۱ ...

خب اره اگه بالای 18 سال هستی کلا همه بالای 18 سال ان بچه اینا تو کلاستون نیست 

راستش لول های نوجوانان مال کتاباشونه من الان نوجوانان ام مال بزرگسالان کتاب هاشون با ما فرق داره

خب اره اگه بالای 18 سال هستی کلا همه بالای 18 سال ان بچه اینا تو کلاستون نیست راستش لول های نوجوانان ...

مرسی عزیزم خیلی کمکم کردی❤️❤️❤️موفق باشی🫂