2777
2789

انشاللله  که همیییییبببببشه سالم باشید و عمر طولانی 

ولی گاهی خدای نکرده ادم مرگ مغزی میشه 

اهدای عضو جون خیلی ها رو نجات میده 

باید سعی کنیم فرهنگ سازی کنیم 

من پسر داییم 3 تا عضوش رو اهدا کردن مطمینم خدا پاداش عظیمی به خودش و خانوادش میده

خیلیا نابینا هستن و زجر میکشن با یه قرنیه یه خانواده خوشحال میشه یا یه بچه با یه کلیه دیگه یتیم نمیشه و... موارد دیگه

ehda.ir 

!!!! مهم نیست کارتشو بگیرید همین که اسمتونو تو سایت بنویسید ثبت نام کنید کافیه 

من فک کنم در همین حد کافیه مهم اسم ادم تو سامانه اس اونا دیگه خودشون میدونن

من قبلا ثبت نام کردم

موقع ثبت نامش اینقدررر خالی شدم 

حس خیلی خوبی داشت 

بکنید شما هم ضرری نداره

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبل این ک تاپیک شمارو ببینم  فکرراهدا عۻو بازراومد ب سرم سال ۱۳۹۷ بود فکنم ثبت نام کردم  نمیدونم چ کار کنم اون عکس پوستر داشته باشم 

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

من خواهرم پزشکهمیگه موقع اهدای عضو بیهوش نمیکننانگار زنده زنده اعضارو در میارنمن که عمرا این کارم کن ...

جدی؟ باید جون بدی بعد  کلیه یا  اجزار پو درارن؟ 

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

بله عزیزم دقیقا همینجوری

وای  ولی من  ثبت کردم   عیبی نیس خدا بزرگه

من خواهرم پزشکهمیگه موقع اهدای عضو بیهوش نمیکننانگار زنده زنده اعضارو در میارنمن که عمرا این کارم کن ...

مگه کسیو که مرگ مغزی شده اعضاشو اهدا نمی‌کنن؟

خب این فرد که هوشیاری نداره بفهمه