2777
2789
عنوان

شما دوست داشتین اون دنیا باشه یا نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 147 پست
شما از کجا می دونی جهنم می ری ؟ خداوند آن قدر مهربان هست که حتی ذره‌ای کار خیر انجام بدی آن کار خیرت ...

عزیزم چقدر قشنگ🥺❤️

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
اره واقعا کاش یه عده ایه صمم بکمم عمی رو یکدفعه با معنی میخوندن

درمورد هرچیزی که تئوری هست تحقیق میکنند اما درباره همین دین خودمون هیچکس یک ذره هم تحقیق نداره 

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درمورد هرچیزی که تئوری هست تحقیق میکنند اما درباره همین دین خودمون هیچکس یک ذره هم تحقیق نداره

اخه دانشمندای ما همه از دم دروغگو ان دانشمندای خارجی مورد قبول ترن!!!

وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز مچمو نگرفتن🫥

باشه بهتره یسریا تاوان میدن ولی از طرفی خودمم میرم جهنم پس خیلی ناراحتم بابت این موضوع

تز کجا معلوم نریم جهنم و همه با کسای که آزار دادیم یا آزار دیدیم روبرو بشیم و همه چیز افشا بشه و هم دیگر رو ببخشیم و وارد بهشتی که برامون قابل درک هست بشیم

حالا شما چند وقت نماز بخون ببین این فکرها ازبین میره

منم خیلی خیلی دوست دارم نماز بخونم. اما راستش خانواده رعایت نمیکنن و الان همه جای خونه نجسه. میدونم که با انداختن یه سجاده موقع نماز مشکل حل میشه‌ اما مشکلم اینه که مثلا پای خیس میذارم رو قالی باز پام نجس میشه. نمیتونم هم کل خونه رو بشورم که! پس هیچوقت کاملا پاک نیستم‌ مادرم میگه تو که دلت میخواد بخونی بخون شرایطت همینه دست تو نیست که. خدا اونقدر سختگیر نیست و..

اما تحقیق کردم میگن نجسه نمیشه نماز خوند درهرصورت اینطوری

من که مطمئنم جهنم میرم. درسته که تلاشمو میکنم دل نشکنم اما خوب گاهی اوقات ادم خودش نمیدونه ولی حق ال ...

شما نمازت بخون 

شفاعت و پا درمیونی اهل بیت 

امام حسین ع و حضرت مهدی عج الله 

نجاتت میده 

فقط روی نمازت کار کن 

قول شرففففففففففف میدم .

مگر نعمت های بهشت برات حیفه؟!!!!

بهشتی که خدا میفرماید نعمت هاش رو نه چشمی دیده و نه گوشی شنیده ...

نمیدونی چه خبره 

چقدر نعمت که ما اصلا نمی‌تونیم تصور کنیم .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
منم خیلی خیلی دوست دارم نماز بخونم. اما راستش خانواده رعایت نمیکنن و الان همه جای خونه نجسه. میدونم ...

منم میترسم قبول نباشه حتی با اینکه خیلی دوست دارم بخونم و هرروز ناراحتم بابت این موضوع. از طرفی شرایط همینه کاریش نمیشه کرد کسی رعایت نمی کنه.. و از طرفی نمیشه اینطوری خوند

شما نمازت بخون شفاعت و پا درمیونی اهل بیت امام حسین ع و حضرت مهدی عج الله نجاتت میده فقط روی نمازت ک ...

اتفاقا اصلی ترین دلیلی که میترسم برم جهنم همین نمازه اما پایین تر گفتم که چرا نمیتونم بخونم و هرروزم دارم عذاب میکشم بابتش.

منم میترسم قبول نباشه حتی با اینکه خیلی دوست دارم بخونم و هرروز ناراحتم بابت این موضوع. از طرفی شرای ...

خدا اونطوری ک بعضیا تو ذهن ما فرو کردن خشن نیست 

درسته آداب باید رعایت بشه اما دست خودت ک نیست حداقل میدونی خوندن بهتر از نخوندنه 

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
حالا شما چند وقت نماز بخون ببین این فکرها ازبین میره

خوب میدونید چیه  وقتی من کنکور داشتم هزارتا مشکل پیش اومد این یک نمونه اش و... طرف تو آرامش درس خوند به همه چی رسید

دیگه اومیدی ندارم  حتی برای شغل پیدا کردن با چه دل خوشی نماز بخونم

جمعه ۱۲ مرداد ۱۴۰۳  هدف هام تا پایان سال/۱: رژیم  و ورزش حتی روزی ۱۰ دقیقه ،کاهش وزن  ۸ تا ۱۰ کیلو  ۲:یادگیری زبان و...   
من که مطمئنم جهنم میرم. درسته که تلاشمو میکنم دل نشکنم اما خوب گاهی اوقات ادم خودش نمیدونه ولی حق ال ...

از همین حالا تصمیم بگیر نمازت را هر روز بخونی .آن  طور که خودت گفتی  آدم خوبی هم هستی پس مطمئن باش جایگاهت بهشت خواهد بود.از همین حالا شروع کن نماز خواندن را فراموش نکن.ان شاءالله که خدا هم کمکت می‌کنه. 

منم خیلی خیلی دوست دارم نماز بخونم. اما راستش خانواده رعایت نمیکنن و الان همه جای خونه نجسه. میدونم ...

ا ره پاهات موقع دست نماز خیس پس باطل میشه ولی نجاست خواهر خودش بی برکتی میاره بد لطفا تمیز کنید بخاطر نماز بخاطر بددبودنش