2777
2789
عنوان

عشق بچگیم

41 بازدید | 8 پست

داغونم دلم میخواد خودمو دفن کنم ، عشق بچگی من عشق پونزده سالگی من امشب دیدم لباس کت شلواری قشنگ اتو کشیده مرتب تمیز اومد برا خواستگاری دختر عمم چقدر من ذوق داشتم برا لاله که میخواد خوشبخت بشه گل شیرینی دستش بود آقا با خانواده برا صحبت اومده بود من سه سال باهاش بودم سه سال از عشق براش میگفتم من براش ذوق داشتم چیشد اون که می‌گفت دوسم داره داره اون که گفت بعد از تو دیگ با هیچکسی نمی‌خوام باشم  همش یکساله جدا شدیم همش یه سال من چیکار کنم حس میکنم تمام استخوان شکسته دلم میخواد محو بشم ، می‌گفت تموم میکنم دانشگاهمو بعد میام برا صحبت با بابات می‌دونم می‌دونم با من نموند چون پدرم فقیر بود با من نموند چون بابام ماشین نداشت ولی عاشقتم بابا مرد زندگیم ،آره خانواده من به خانواده اون نمی‌خورد اونا پولدار بودن با عمه منیژه برا لاله بخاطر پولداریشون صحبت کردن دلم میخواد بمیرم دارم عذاب میکشم امشب تیکه تیکه شدم مغزم پوکید دیدنش بنظرتون دلش برام میسوزه بخاطر فریب هایی که داده منو شرمنده هست چیکار کنم نمی‌دونم نمی‌دونم نمیدووووونمممنمیمیمیمبمممیممی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولش سخته ولی می‌گذره تو هم ازدواج کنی میفهمی که این اسمش عشق نبوده هوس بوده دیگه از سرت میفته

هوس نبود عشقم بود تمام وجودم بود پولی که برا تغذیه مدرسه می‌گرفتم جمع میکردم براش هدیه بگیرم هوسم نبود اخه

بمیرم برا دلتخدا ارامش بده بهت بتونی فراموش کنی یا بیحس بشی نسبت به این قضیهدختر عمت میدونست باهمین؟

ممنون دورت بگردم نمی‌دونم وی در انتظارمه 

نه عزیزم فقط مادرم خبر داشت از رابطمون 

هوس نبود عشقم بود تمام وجودم بود پولی که برا تغذیه مدرسه می‌گرفتم جمع میکردم براش هدیه بگیرم هوسم نب ...

الان فکر می کنی بزار یه مدت بگزره اون موقع هم تو ازدواج کردی می فهمی که هیچ چیز تو این دنیا لیاقت نداره که به خاطرش خود تو اذیت کنی