zahrakhodabandehloo مدیر عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 3957 عنوان کسایی که بی بدن دیدن ی لحظه بیایید | مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 52 پست اون قسمتی که مامانش گوشت خورشت نمیخوره علتش چیه؟حیف اون قیمه خوشگل و خوش رنگ که گوشتشو نخوره آدم ولی فکر میکنم ی علتی داشت یادم نیست کسی یادشه بیاد بگه خیلی روی ذهنم تاثیر گذاشت مامان آناهیتا -آراد -آرتا -آیسو 🤱🏻💚 امروز | 01:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترراهنما عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 1710 اصلا اگه دقت کنی اول فیلم توی ویسش میگه بچه پولدار گیرت اومده همش تو عشق و حالیا خب این یعنی داد میز ... آره ولی خب آخه اون عکسا چی بود از خودش گرفت به چه دردش میخورد نازنین خانم هستم :)))
zahrakhodabandehloo مدیر استارتر عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 3957 آره ولی خب آخه اون عکسا چی بود از خودش گرفت به چه دردش میخورد خب اون سروش احمق اگه واقعا عاشق بود به جای اینکه ببینه کی عکسای اونو پخش کرده میرفت اونو میکشت نه ارغوان بیچاره رو که خودشم خبر نداشته مامان آناهیتا -آراد -آرتا -آیسو 🤱🏻💚
دخترراهنما عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 1710 خب اون سروش احمق اگه واقعا عاشق بود به جای اینکه ببینه کی عکسای اونو پخش کرده میرفت اونو میکشت نه ار ... فک نکنم از قصد بپده باشه احتمالا هلش داده سرش خورده به جای تیز نازنین خانم هستم :)))
zahrakhodabandehloo مدیر استارتر عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 3957 فک نکنم از قصد بپده باشه احتمالا هلش داده سرش خورده به جای تیز میگن میخواسته بهش تجاوز کنه پسره از این لاشیا بوده حالم ازش بهم خورد بیچاره ارغوان که این بچه سالو تحمل میکرده مامان آناهیتا -آراد -آرتا -آیسو 🤱🏻💚
دخترراهنما عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 1710 میگن میخواسته بهش تجاوز کنه پسره از این لاشیا بوده حالم ازش بهم خورد بیچاره ارغوان که این بچه سالو ت ... نمیدونم الان که جفتشون مردن نمیخوام هم قضاوت بکنم ولی واقعا پسره قیافهش به آدمای اون کاره میخورد 🥴 خدا منو ببخشه نازنین خانم هستم :)))
zahrakhodabandehloo مدیر استارتر عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 3957 نمیدونم الان که جفتشون مردن نمیخوام هم قضاوت بکنم ولی واقعا پسره قیافهش به آدمای اون کاره میخورد 🥴 ... سروش یا آرمان؟ مامان آناهیتا -آراد -آرتا -آیسو 🤱🏻💚
دخترراهنما عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 1710 سروش یا آرمان؟ نه آرمان ، سروش بدبخت بازیگر بود چیکار به اون دارم😂 نازنین خانم هستم :)))
zahrakhodabandehloo مدیر استارتر عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 3957 نه آرمان ، سروش بدبخت بازیگر بود چیکار به اون دارم😂 اره ولی قیافه غزاله هم شیطون بود مامان آناهیتا -آراد -آرتا -آیسو 🤱🏻💚