2777
2789
عنوان

رفتار درست چیه

48 بازدید | 5 پست

من دخترم یه ماه به زور رفت مهد و دیگ نرفت 

الان حرفام ک میزنم میگ من مدرسه ام نمیرم

خیلی کم با بچه ها ارتباط میگیره

فقط با یکی دوتا ک زیاد ارتباط داشته خوبه

همسرم میگ چون خیلی راجب داشتن دوست و مدرسه باهاش حرف میزنی بیشتر حساسش میکنی

ولش کن

نمیدونم چیکار کنم

امروز مشاوره رفتم گفت به نظرم بیارش هرروز یک ساعت باهم بازی کنیم حتی اگ اونم نیومد بشینه من و تو رو نگاه کنه ک از حباب امنش بیاد بیرون

بازم گفت فکرتون بکن بعد بیار 

من خودم تو بچگی بدون دوست بودم تنها بودم خیلی بد بود نمیخام بم اینطوری بشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه نه متاسفانه

خب احتمال زیاد برا همونه.تو جمع ببرش با بچه ها بازی کنه .پسر منم همینجوریه یکمم خجالتیه ولی از وقتی با بچه ها بازی میکنه بهتر شده.ببرش مهد خودتم پیشش باش به نظرم 

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
خب احتمال زیاد برا همونه.تو جمع ببرش با بچه ها بازی کنه .پسر منم همینجوریه یکمم خجالتیه ولی از وقتی ...

فعلا از اسم مهدم فراریه

با خودم عهد گذاشتم از فردا تلاش کنم جاهای شلوغ و پر از به ببرمش.دعام کنید بتونم دخترمو شجاع و رها بار بیارم

نمیخام مث خودم بشه

فعلا از اسم مهدم فراریهبا خودم عهد گذاشتم از فردا تلاش کنم جاهای شلوغ و پر از به ببرمش.دعام کنید بتو ...

وقتی مادری مثل تو داره که پشتشی مطمعن باش شجاع میشه.❤

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم