2777
2789

واقعا خسته شدم از تیم زندگی ...نمی‌دونم چی براش کم گذاشتم .‌یکبار نشد گوشیشو چک کنم و چیزی ازش درنیاد 

به ی خانوم پیام داده بیا با هم باشیم تو ماشین تون خانوم هم فهمیده متاهله کنسل کرده با شوهرم قرارشو 

بدتر از این من اصلا شرایط ندارم بخوام جدا بشم ..پدر مادرم خیلی فقیرن و ب نون شبشون هم محتاج

دخترمو ۶ سالشه چطوری جیگر گوسمو ول کنم 

جالبش این جاست هر وقت هر خواسته آیی داشته نه نگفتم 

چطور میتونن اخه امروزبا همسرم حرف میزدیم همکارش گفت من صیغه دارم باهاش میرم سینما گردش خانومم همیدونه در حالیکه یه دختر بزرگ داره بهش گفته بعد چه جوری بچتو بغل میکنی روت میشه گفته اره بابا چیزی نیست که  

خدایا ممنونم بخاطر همه چیز 
چطور میتونن اخه امروزبا همسرم حرف میزدیم همکارش گفت من صیغه دارم باهاش میرم سینما گردش خانومم همیدون ...

بخدا خسته ام داغونم افسرده ام 

دیگه نمی‌دونم چیکار کنم ...چند بار ب روش آوردم ولی دیگه نه ب روش نیوزذم که خبر دارم از خیانتاش آخه به روش بیارم کجا برم ....ی آدم درمونده با ی دختر بچه با ی خانواده دست خالی 

حالم خیلی بده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی عادی شده متاسفانه انقداعصابم خرد شد دلم برا زنش سوخت شوهرم کلی باهاش حرف زده بود گفته بود خودت  دختر داری نکن اینکاررو من یه کیک بدون زن و بچم نمیخورم درست نیست کارت

دعا کن برام توروخدا ...ی راهی بیاد جلو پام

خدا کمکت کنه عزیزم اگه اعتقاد داری برو قطعه شهدای گمنام ازشون کمک بخواه واقعا من حاجت گرفتم ازشون