2777
2789
عنوان

لطفا بیاید کدوم کار زیباییو انجام بدم❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 33 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم ابروهات با یه مداد درست میشه. دندان واجب تره

مداد بلد نیستم بکشم🥲همش ژل ابرو رنگی میزنما ولی بازم تاجم خیلی گرد و زشته شبیه افغانیا میکنه چهرمو

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی

جدی تو اینستا دیدم خیلی دلم خواستهولی اره پخش میشه رنگاخه ابروهام خیلییی بد فرمه،بلد نیستم بکشم فقط ...

یه قلمو خیلییی مویی و باریک بگیر

با یه رنگ ابرو از اون کاسه ایا که روغنیم هستن ( رنگ ابرو خودت)

برو جلو آیینه تار به تار بکش موهارو

اصن عالی میشه

هیچ چیز آرامِش را بَرایت نَخواهد آورد مَگر خودِتو...🌱

مداد بلد نیستم بکشم🥲همش ژل ابرو رنگی میزنما ولی بازم تاجم خیلی گرد و زشته شبیه افغانیا میکنه چهرمو

عزمزمه منم ابروهام داغون شدن اهمیت نمیدم .  دندونت واجب تره درست  کن. پول ابرو زیاد نیس جور میشه

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....

چون دوس داری هردوشو انجام بده ولی الویت بندی کن.من بودم اول ابرو درست میکردم چون هزینش کمتره بعد میرفتم سراغ دندونم.
خودمم ابرومو فیبروز. کردم و بینهایت راضیم.من یکی از ابروهام تاج نداشت خیلی خوب شد البته من جای خوب رفتم.پیش ترانه الوندی.سالنش زعفرانیه اس

یه قلمو خیلییی مویی و باریک بگیربا یه رنگ ابرو از اون کاسه ایا که روغنیم هستن ( رنگ ابرو خودت)برو جل ...

تا چقدر موندگاره؟

اخه با مداد که خودم میکشم زیادی مربعی و مصنوعی میشه

چون دوس داری هردوشو انجام بده ولی الویت بندی کن.من بودم اول ابرو درست میکردم چون هزینش کمتره بعد میر ...

عه چند وقته رفتی رنگش نریخته؟جدی الان گفتی یا تبلیغ بود؟

تا چقدر موندگاره؟اخه با مداد که خودم میکشم زیادی مربعی و مصنوعی میشه

اون مدادا نه

من اینجوری میکشم هروقت که بخام برم بیرون یا مراسمی جایی

بعدش برگشتنی پاک میکنم

هیچ چیز آرامِش را بَرایت نَخواهد آورد مَگر خودِتو...🌱

عزمزمه منم ابروهام داغون شدن اهمیت نمیدم . دندونت واجب تره درست کن. پول ابرو زیاد نیس جور میشه

اخه دندون تا ۵،۶ ماه دیگه نمیتونم