2777
2789
عنوان

شوهرم گفته قید خانوادتو بزن 💔

214 بازدید | 23 پست

چهارساله ک عقدم 

انقدددددد داستان داشتم ک خدا میدونه 

حدود یک سالع زندگیم رو روال افتاده ولی ی مشکل بزرگ دارم اونم قطع ارتباط شوهرم با خانوادم

من پدرم کلا اخلاقای خاص داره بلد نیست چطور حرفشو بگع شاید ته دلش هیچی نباشه ولی از بیرون همه فکر میکنن ک احتمالا خوب نبست ک اینطوری حرف میزنه

خلاصه نتونتست با شوهرم ارتباط خوبی بگیره

و شوهرم بعد دو سال ارتباطش کم شد و الان بعد اختلافاتی ک خوررده بودیم و بین پدرم و شوهرم بحث شد کلا نیومده خونمون 

اینم بگم خانواده اون حداقل تو ظاهرم شده خیلی بهم احترام میذارن واسه همین من جای گله ندارم 

و الان واسه مراسمات مثل همین شب یلدا میگه بایذ بیای خونه ما

قطعا ممکنه بعد عروسی حداقل یکی دو سال نذاره حتی خونه پدرم برم 

و جمع فامیل و اینا ک قطعا ن

اضافه کنم خودشم اینطوری نیست ک خیلی با فامیل باشه ولی خب سر عید یا مناسبتا میبینیم فامیلاشونو 

فامیلاشونم خوبه مهربونن 

در کل مرد بدی نیست 

شما جای من بودین چیکار میکردین؟

(اضافه کنم بابام برای عزوسبم داره سنگ اندازی میکنه چند بار خانواده شوهرم تماس گرفتن جوابی بهشون نداده)

اصلا حس خوبی ب همسرت و ازدواجت ندارم

ولی انشالله ک خیره

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودش نمیخواد بره خونه بابات اکی

چرا تو حق نداشته باشی

اسیری مگه؟؟؟؟

خداجونم بغلم کن🍃❤️ من همونم که صدبار توبه شکستم و بازم برگشتم و تو پذیرفتیم💙 صبور باش که اعجاز صبر، هم یعقوب به وصل یار رسانید هم زلیخا را 

نمیدونم اینکارو میکنه یا نولی الان یکم داره تهدیدم میکنخ

از الان تهدید کنه اونوقت بدتر میکنه

سر یه اختلافی که بین اوناست شما چطور میتونی قید خانوادت که تا اینجا باهات بودن رو بزنی 

اگه برعکس بود شوهرت شما رو مجبور میکرد بخاطر خودش خانوادشو تحمل کنی

شما ام ازش بخواه بخاطر شما کوتاه بیاد

قرار نیس همه چی طبق میل اون باشه 

...