2777
2789

توف ترررررر.   🥲

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شماها که عین من توف کردین توزندگی درداتون چیع بگید اگه دوست دارید

درس و باشگاه و چاقی و بدهکاری و بی پولی و آزمایش دادن

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
بدهکاری ب کی؟؟

واسه بدهکاری پدرم غصه میخورم

چون داره آب میشه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂