2777
2789
عنوان

چ رفتاری داشته باشم با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 35 پست
الهی خودشون بمیرن کثافتا

الهی آمین...بخدا ۱۳ ساله واقعا کم اوردم..اصلادوسش ندارم توخونه ام مغرورانه و دستوری رفتارمیکنه تا جواب بدی فحش و بدهنی😔💔

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍
بقران بخدا ب پیرپیغمبراینم همینه هیجانیست سرکارخاب تمام کل وجودم درعذابع نه کسی و دارم ک بخام ب طلاق ...

اینم یا سرکاره یا خستس خوابش میاد 

منم هیچ پشتوانه ای ندارم 😭

امشب هرکاری کردم نیومد مهمونی با پدرم رفتم انقدر حس حقارت داشتم انقدر حس بدبختی داشتم 

کاش خودمو بچه هام امشب بمیریم راحت بشیم از دستش 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینم یا سرکاره یا خستس خوابش میاد منم هیچ پشتوانه ای ندارم 😭امشب هرکاری کردم نیومد مهمونی با پدرم ر ...

خودش بمیره ک راحت شی حیف بچه هات و خودت نکرده..کلاتوام ازاین ب بعد ندیدش بگیر..منم منتظریه دعوای بزرگم چون عقده کردم کاراشو..بعدم شروع کنم مث خودش برج زهرماربشم..کلا مناسبتی پیش بیاد ازقصد بدترمیکنه رفتارشو ای خدا 

امشب رفتم رو ب اسمون نگامیکنم میگم خدایا من تحملم تموم شده نزار ازدس برم نابودم توارومم کن💔😔😭😭😭😭😭😭

ب هیچکی نتونی دردتوبگی خیلی سخته خیلی..

خودش بمیره ک راحت شی حیف بچه هات و خودت نکرده..کلاتوام ازاین ب بعد ندیدش بگیر..منم منتظریه دعوای بزر ...

دقیقا 💔💔

دوست دارم یکی بغلم کنه یکی بهم بگه دوسم داره ❤️‍🩹

اگه به مادرم و خواهرم بگم میگن چرا بچه اووردی فقط بهم سرکوفت میزنن و مسخره میکنن 

یبار رفتم قهر پدرم گریه میکرد میگفت تو ابرو منو بردی 

خواهرم میگفت اگه بچتو زدم نباید چیزی بگی 

فرار کردم اومدم تو جهنم شوهرم 

دقیقا 💔💔دوست دارم یکی بغلم کنه یکی بهم بگه دوسم داره ❤️‍🩹اگه به مادرم و خواهرم بگم میگن چرا بچه ا ...

بازتو همون پدرومادروداری ک دوروزحداقل پناه ببری اماپدرمادرمن فوت شدن و برادروخاهرهم سرزندگی خودشون..من موندم و تنهای و یه بغض بزرگ و کوهی ازغم..کمرم خم شده داغونم...

واقعاحیفمون جوونیمون تباه شدباهمچین ادمای..ب خداوندی خدا از لحظه لحظه بغضم ک تواین زندگی عذاب کشیدم اون دنیانمیگذرم ازش حتی خدابگ ببخشش نمیبخشمش

بازتو همون پدرومادروداری ک دوروزحداقل پناه ببری اماپدرمادرمن فوت شدن و برادروخاهرهم سرزندگی خودشون.. ...

💔💔

فقط بهم بگو چجوری دووم اووردی 13 ساله باهاش زندگی کردی من نمیکشم دیگه 

خدا یا ما رو بکش راحت کن 😭😭

💔💔فقط بهم بگو چجوری دووم اووردی 13 ساله باهاش زندگی کردی من نمیکشم دیگه خدا یا ما رو بکش راحت کن � ...

توچن ساله داری زندگی میکنی؟؟

من دلخوشیم بچه هام هستن...چون پدرمادرم سالهاست فوت شدن هروقت ک خیلی بهم مثل امشب فشارمیومد میرم سرقبرشون و گریه میکنم کجابرم خاهر بچه هامو ب کی بسپرم..بی پناهی مجبورت میکنه ب ادامه ی زندگی...من هرروز ه لحظه ارزوی مرگش و دارم میادخونه تاوقتی بره سرکار دعامیکنم زودترساعت بگذره ک بره سرکارنبینمش فقط وقتی نیست خوبه وقتی میادکلاانرژی منفی و نحسی هس..دلم مرگشومیخاد

توچن ساله داری زندگی میکنی؟؟من دلخوشیم بچه هام هستن...چون پدرمادرم سالهاست فوت شدن هروقت ک خیلی بهم ...

سه ساله  

یه دختر دوساله دارم الانم هشت ماهه باردارم 😭😭

کثافت لجن از بس باهام سرده منم عصبیم اصلا حوصله دخترمو ندارم 

همشم گریه میکنم خیلی دلم برا بچه هام میسوزه 

خدایا ی راه نشونم بده 😭

الانم تو هال خوابیده بدون پتو رو مبل قسم خوردم پتو نندازم روش تا یخ بزنه 

سه ساله یه دختر دوساله دارم الانم هشت ماهه باردارم 😭😭کثافت لجن از بس باهام سرده منم عصبیم اصلا حو ...

ب سلامتی فارغ بشی ولی دیگ بچه نیارمن سه تادارم و دلم براشون کبابه چون بابچه هامث یه حیوون رفتارمیکنه..

ب جهنم بزاریخ بزنه توبااین شکمت بری پتوبندازی روش اتیش بزن

ب سلامتی فارغ بشی ولی دیگ بچه نیارمن سه تادارم و دلم براشون کبابه چون بابچه هامث یه حیوون رفتارمیکنه ...

تصمیم دارم برم ا یو دی بزارم بعد زایمان 

خاک تو سر از لحاظ جنسی هم سرده شانس من بدبخت بچه دومی با کاندوم حامله شدم 😮‍💨

خاک تو سرم دلم براش میسوزه میگم سردشه 

تصمیم دارم برم ا یو دی بزارم بعد زایمان خاک تو سر از لحاظ جنسی هم سرده شانس من بدبخت بچه دومی با کان ...

ماهم هربیس روزیماه یبار درحد ده دقع اونم اگ من بگم وگرن ک فقط خاب کار..بیکاری بروبندازخودتوکوچیک کن بزاخودش بیادبرداره...