2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته است🖤🥀

81 بازدید | 8 پست

خیلی دلم گرفته است خیلی غمگینم  اما دیگ نمیتونم گریه کنم دیگ انگار بی‌حس شده قلبم انگار مرده است خدایا کمکم کن پناهگاه من تویی یا الله دستمو بگیر🥀🖤

خدایاشکرت🩵

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم همینطور ونستون منم همینطور😭😭😭 دیگه بی حس شدم قلبم مردع

بآور کن دیگ حسی به زندگی ندارم اصلا دل ندارم انگار انگار یخ زده است الان درد میکنه فشار بهش میاد بغض دارم ولی نمیتونم گریه کنم نمیدونم چه بلایی سر احساسات و قلبم اومده فقط میگم خدایا کمکم کن 🥀🖤💔😭

خدایاشکرت🩵
بآور کن دیگ حسی به زندگی ندارم اصلا دل ندارم انگار انگار یخ زده است الان درد میکنه فشار بهش میاد بغض ...

😭😭😭😭 وای عزیز دلمممم بی خیال بابااااا

از این فاز در بیا فداتشم منم حال خودت رو دارم ولی خب با نشستن و غصه خوردن که چیزی درست نمیشه..میشه؟؟

😭😭😭😭 وای عزیز دلمممم بی خیال بابااااااز این فاز در بیا فداتشم منم حال خودت رو دارم ولی خب با نشس ...

امشب شنیدم یه عده پشت سرم حرف میزنن و غیبتم رو میکنن اونم خیلی بد تازه تهمت هم بهم زدن نفرینشون نکردم ولی دلم پاره شد از دستشون این غم رو کجای دلم بزارم؟💔🥀🖤

خدایاشکرت🩵