2777
2789

شوهرم من ی اخلاقی داره خیلی می‌زنه زیر حرفاش واقعا دوست داره منو بدتر عصبی بکنه بد اخلاق بشم لج کنه بعد ک اخلاقتو دید دوباره حرفشو عوض کنه موقعی هم ک اخلاقش خوبه ک خوبه 

این چندوقت ک حامله بودم خیلی اذیتم کرد هروقت هم بهش گفتم موقعیت منو درک نمیکنی می‌گفت هستی ک هستی از حاملیگت سواستفاده نکن خیلی دلم می‌شکنه با حرفاش چقدر. قول ها داده یا گاهی وقتا گفتم اینو بعدا پول ک دستت اومد برام میخری گفته باشه اما زده زیرش یا بجاش زهرم کرده یا منو خیلی زجر داده تا خریده جدیدا هم میزنه زیرش ک التماسش کنم انقدر تا بخره اما غرورم داره از بین می‌ره تا جایی میتونم بعد تازه بهش التماس هم میکنم میگه چون اخلاقت اینطور بود نه نمیشه فایده نداره دیگه داره اذیت می‌کنه دوست دارم حالشو بگیرم اما موندم چطور جدیدا وام گرفته بعد گفتم بهش بگم برام طلا بخره چون گفتم پول تو دستشه بی پول ک نیست اما بهم گفت من نمیتونم به پول دست بزنم بعدا برات میخرم 

واقعا اعصابم داره سگی میشه موندم چطور رفتار کنم 

هرکار هم میکنم میگه بشین تا بخرم این کارو کردی این رفتار نشون دادم ک دیگه اصلا نمیخرم یا دوست داره به پاش بیفتم برام بخره بعد دوباره بزنه زیرش 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه از این به بعد برای هیچی التماسش نکن اگه گفت میخوای  فلان چیز رو‌ برات بخرم بگو فرقی نمیکنه برام

یا اگه برات چیزی خرید فقط بگو ممنون دیگه باز یه ساعت قربون صدقش نرو معلومه کمبود داره فقط دلش میخواد زجرت بده و بهش التماس کنی که توام دقیقا همین کارو میکنی از این به بعد خودتو تغییر بده همسرت تغییر پذیر نیست 

آقایون لطفاً درخواست دوستی ندهند 🙏

دیگه از این به بعد برای هیچی التماسش نکن اگه گفت میخوای فلان چیز رو‌ برات بخرم بگو فرقی نمیکنه برام ...

طلاهامو 

عمرا بفروشم دیگه از این به بعد میشم عین خودش منتظرم بیاد بگه پول لازمم طلاتو میدی یا بخواد ی روزی بگه ماشین بفروشم منم بزنم زیرش منتظرم فقط 

حالمو خیلی گرفت خیلی دلمو شکست زد زیر حرفش هروقت هم رفتاری نشون میدم می‌گفت نمیخرم دیگه اینطور رفتار کردی 

چ روی خوش نشون بدم چ بد داره بازیم میده منم گفتم انقدر ادامه تا خسته بشی واقعا نه دیگه خودش ارزش داره نه اون طلا هرچقدر ارزش داشته اون طلا حالم بد باشه اینطوری بخره نمی‌خوام اما از این به بعد میشم عین خودش 

فقط بی محلی همیشه جوابه

چون خیلی گریه کردم بهم میگفت چرا گریه می‌کنی اما از این گریم گرفت ک لح کرد اذیتم میکرد زد زیر حرفش رنگ عوض می‌کنه 

من وقتی نتونم ی. چیزی عذابم بده ناراحتم کنه خودمو نمیتونم تحمل کنم میزنم زیر گریه داغون میشم 

وقتی میبینم هیچ ارزشی ندارم حالم بد میشه