2777
2789
عنوان

قدبلندا بی احساسن

109 بازدید | 23 پست

شاید تجربه ی من اینو بهم ثابت کرد .

مردهای قد بلند با قد ۱۹۰ یا قد تقریبا ۱۹۰ 

واقعا بی احساسن . چقدررر از رمانتیک بودن ، بدشون میاد .تصمیماتشون حتی خرید رو با منطق انجام میدن . ممکنه یه فیلم یا سریال عاشقانه رو براشون تعریف کنی و در جواب بگن ،اینقدر رویایی نباش . نظر شما چیه ؟ به نظرتون مردهای قدبلند بی احساسن یا کلا همشون بی احساسن ؟

بی احساس یعنی شخصی که علاقه نداره به دیدن سریال های عاطفی و رمانتیک . وقتی در حضورش ، گریه کنی ، میگه قوی باش . وقتی بهش یه نوشته یا گل بدی ،میگه علاقه ای به گل و شکلات ندارم .

در نهایت نمیدونم چرا ادمای جدی و بداخلاق ، ادمای لطیف و حساس رو انتخاب میکنن

لااااایک نکن مهربون... یه روز یه نفر وارد زندگیم میشه که خیلی پاک و زلال مثل آب چشمه. تا حالا شنیدی صدای چشمه رو ؟ کنار دریا، قدم زدی؟ نسیم خنک رو توی گرما ، حس کردی؟ توی هوای سرد، شیر گرم خوردی؟ به شبای برفی زمستون، نگاه کردی؟ اهنگ مورد علاقت،که اسمشو نمیدونستی، پیدا کردی؟ امیدوارم یه روز برفی، یه نفر بیاد ، در خونه رو بزنه، بگه من اومدم، و اونقدرررر محکم بغلم کنه که تکه های شکسته ی قلبم، سر جاش قرار بگیره.حس کنم خودمو پیدا کردم . یه نفر که جبران می کنه تمام سالها و روزایی که از دیگران تمنای محبت داشتم. یه نفر که معجزه زیبای الهی از طرف خدای مهربونم باشه ، یه فرشته ی نجات که وقتی می خوابه،خواب رو از چشمام میگیره و محو نگاه قشنگش میشم.حرف که میزنه، بهترین شنونده میشم.وقتی به حرفام گوش میده، قشنگترین حرفا رو میگم. و وقتی کنارم نیست، منتظر اومدنش میشم.دلم میخواد باشی تا زندگی کنم و هر لحظه بگم : خدایا شکرت ، من عاشق زندگی هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ژنتیک ما کلا قد بلنده ، به جز من البته😄قدم متوسطه ولی بابام و عموهام و داداشام و پسرعموها اینا کلا قدشون ۱۹۰ به بالاست ، اتفاقا خیلی احساسی ان 😁کاملا رمانتیک ، شوهرمم قدش مثل داداشام بلنده و رمانتیکه ، این مسائل نسبیه 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

نمیرسه خون ب مغز لابد 

😂😂😂خدایا حتما باید بمیریم روحمون شاد بشه ؟ نمیشه همینجوری روحمونو شاد کنی ؟خدایا بخاطره سیب مارو از بهشت بیرون کردی بخاطره اب انگور مارو از زمین میفرستی جهنم .اخه خدا چرا انقدر با میوه و اب میوه مشکل داری ؟؟ خدایا چرا میخواییم بیاییم خونت باید این همه هزینه کنیم وقتی هم مارو به مهمونیه خودت دعوت میکنی باید هیچی نخوریم خدایا میخوایی اصن با هم رفت و آمد نکنیم ؟؟🤣 بالاخره تو کوچه ما هم عروسی میشه ❤️امید دارم همچنان 💓💓💓

شایدم قلب تا مغز فاصله ش زیاده 

باید تاکسی گرفت 

😂😂😂خدایا حتما باید بمیریم روحمون شاد بشه ؟ نمیشه همینجوری روحمونو شاد کنی ؟خدایا بخاطره سیب مارو از بهشت بیرون کردی بخاطره اب انگور مارو از زمین میفرستی جهنم .اخه خدا چرا انقدر با میوه و اب میوه مشکل داری ؟؟ خدایا چرا میخواییم بیاییم خونت باید این همه هزینه کنیم وقتی هم مارو به مهمونیه خودت دعوت میکنی باید هیچی نخوریم خدایا میخوایی اصن با هم رفت و آمد نکنیم ؟؟🤣 بالاخره تو کوچه ما هم عروسی میشه ❤️امید دارم همچنان 💓💓💓

فک نکنم زیاد ارتباطی داشته باشه، قد بلنده خشک داریم، قد بلنده خوبم داریم

ولی درباره اون بخشه اخر فک کنم درست باشه، اکثرا آدمای جدی عاشقه شخصیته بامزه و کیوت میشن

Jin :هرگز دل کسی رو نشکن، اون فقط یکی ازش داره"     Suga : آره، بجاش استخواناشو بزن بشکن، از اون 206 تا داره!                          لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1727265412

خدایی این چرت و پرتا رو از کجاتون درمیارین؟

مثلا همین سریال‌ سیب ممنوعه .

نقش علیهان که قد بلنده و نقش زینب که کوتاه تر و‌

بااحساسه . توی واقعیت هم ، خودم دیدم

لااااایک نکن مهربون... یه روز یه نفر وارد زندگیم میشه که خیلی پاک و زلال مثل آب چشمه. تا حالا شنیدی صدای چشمه رو ؟ کنار دریا، قدم زدی؟ نسیم خنک رو توی گرما ، حس کردی؟ توی هوای سرد، شیر گرم خوردی؟ به شبای برفی زمستون، نگاه کردی؟ اهنگ مورد علاقت،که اسمشو نمیدونستی، پیدا کردی؟ امیدوارم یه روز برفی، یه نفر بیاد ، در خونه رو بزنه، بگه من اومدم، و اونقدرررر محکم بغلم کنه که تکه های شکسته ی قلبم، سر جاش قرار بگیره.حس کنم خودمو پیدا کردم . یه نفر که جبران می کنه تمام سالها و روزایی که از دیگران تمنای محبت داشتم. یه نفر که معجزه زیبای الهی از طرف خدای مهربونم باشه ، یه فرشته ی نجات که وقتی می خوابه،خواب رو از چشمام میگیره و محو نگاه قشنگش میشم.حرف که میزنه، بهترین شنونده میشم.وقتی به حرفام گوش میده، قشنگترین حرفا رو میگم. و وقتی کنارم نیست، منتظر اومدنش میشم.دلم میخواد باشی تا زندگی کنم و هر لحظه بگم : خدایا شکرت ، من عاشق زندگی هستم
ژنتیک ما کلا قد بلنده ، به جز من البته😄قدم متوسطه ولی بابام و عموهام و داداشام و پسرعموها اینا کلا ...

شما خوشبختی ، عزیزه دلم .

بی احساسا اومدن این طرف