2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منممم میخوام واسه یکی کادو بخرم ...تا سه تومن میتونم هزینه کنم اما حس میکنم کمه :)

دیگه هرچقدر که توان داری، خودتو اذیت نکن

من اونی که 4وخورده ای خرج کردم براش واقعا خیلی بیشتر از اینا می ارزید برام و حتی کادوی 100 میلیونی هم براش کم بود، طرف خودشم وضعش توپه، میلیارد براش پول خورده

ولی من توانم در همین حد بود

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
دیگه هرچقدر که توان داری، خودتو اذیت نکنمن اونی که 4وخورده ای خرج کردم براش واقعا خیلی بیشتر از اینا ...

منم تو همین وضعیتم طرف میلیاردره میترسم به چشمش نیاد :) میتونم بپرسم چارو نیم چی خریدی؟

منم تو همین وضعیتم طرف میلیاردره میترسم به چشمش نیاد :) میتونم بپرسم چارو نیم چی خریدی؟

یه کیف چرم بود

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

۳ تا ۵ میلیون نهایتش

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

بنظرم برای کسی که آدم دوستش داره،علاقمندیشو درنظر بگیره بهتراز اینه که قیمت مدنظرش باشه.

مثلا من ۳میلیون دارم به اندازه پول شما.

بااین ۳میلیون اگه برای همسرم ساعت بگیرم و اون خیلی به ساعت علاقه نداشته باشه،ممکنه خیلی زود هدیه امو فراموش کنه یا بذاره کنار،یا از اجبار خودشو خوشحال نشون بده.

اما بانصف همین پول،یعنی با یک ونیم،براش لباس ورزشی بخرم خیلی خوشحال میشه وهمیشه هم استفاده میکنه.

مبلغ هدیه دوم کمتربوده،ولی چون به علاقه اش واقفم،هدیه ام واسش دوست داشتنی تر میشه

خدایا بی نهایت شکرت
بنظرم برای کسی که آدم دوستش داره،علاقمندیشو درنظر بگیره بهتراز اینه که قیمت مدنظرش باشه.مثلا من ۳میل ...

درسته عزیزمم ...من میخوام واسش یه خودکار یا روانویس بخرم ...که سه تومن ارزونترینشونه 🥲