2777
2789
عنوان

همیشه دوست داشتم

58 بازدید | 10 پست

دوستان من یکی از آرزوهام اینه که موهام تا کمرم بشه یعنی انگار یه رویا شده برام ولی هیچوقت موهام بیشتر از شونه هام نشده بنظرتون بلند میشه؟؟اگه برسم بهش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوشبحالت🥹من به همون کمر برسه روزی هزار مرتبه شکر میکنم

هرشب یه دونه ویتامین e بخور 

۵یا ۶ روز در هفته موهاتو بباف 

دوهفته ایی یبار موخوره گیری کن

از یه نمونه شامپوی خوب استفاده کن و هی شامپوتو عوض نکن تو حموم یبار شامپو بزن 

یه ساعت قبل از حموم روغن تراپی کن همیشه نه زیادشم خوب نیس هفته ایی یبار بزن

از برس چوبی استفاده کن 

هرشب یه دونه ویتامین e بخور ۵یا ۶ روز در هفته موهاتو بباف دوهفته ایی یبار موخوره گیری کناز یه نمونه ...

موهام کوتاهه به بافت نمیاد و اینکه شامپو سولفات دار بزنم یا فاقد سولفات آخه شنیدم فاقد سولفات ریزش میاره

موهام کوتاهه به بافت نمیاد و اینکه شامپو سولفات دار بزنم یا فاقد سولفات آخه شنیدم فاقد سولفات ریزش م ...

ن اصلا بدون سولفات استفاده نکن من خودم یبار بعداز پروتئینه استفاده کردم موهام ب شدت ریزش پیدا کرد دیگه نزدم ریزششون کمتر شد ولی هنوزم  بعد از ۹ ماه ادامه داره 

الانم ب این درو اون در میزنم جلو ریزششونو بگیرم قبل از اینا به زور یه دونه مو از سرم کنده میشد.. خیلی پشیمونم اگ کچل نشم خوبه 🤕

ن اصلا بدون سولفات استفاده نکن من خودم یبار بعداز پروتئینه استفاده کردم موهام ب شدت ریزش پیدا کرد دی ...

اره منم شنیدم فاقد سولفات خوب نیس همین گلرنگ میزنم دیه نمی‌دونم خوبه بده😬

اره منم شنیدم فاقد سولفات خوب نیس همین گلرنگ میزنم دیه نمی‌دونم خوبه بده😬

گلرنگم خوبه فقط سعی کن از یه نوع استفاده کنی اگ دیدی ریزش ایجاد نکرد

منکه از ترسم دیگه شامپومو عوض نکردم داروگر استفاده میکنم