2777
2789
عنوان

اونایی که دماغتون عمل کردین از کی به پهلو خوابیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 33 پست
گلم شما که عمل کردی یا بقیه که عمل کردن میشه بگید من یک هفتس عمل کردم ولی آبریزش گرفتم نفسمم بالا نم ...

قطره سدیم کلراید و نفازلین میریزیم مرتب؟؟ 

مرتب بریز و اینکه آبریزش در چ حد؟؟ منم داشتم همش دستمایه ب دست بودم ی کلمه حرف میزدم آبریزش می‌گرفتم ولی خود ب خود درست شد بعد برداشتن گچ و اینا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا بد شده ؟

چون هم کوتاه کرده هم قوس نداده هم یه قوز خیلی کوچیک وسطش دراومده نوکش رو هم زیاد حمع نکرده اون بینی که من داشتم استخونی قوز دار بلند میشد یه بینی خوشگل ازش دراورد حیف واقعا

چون هم کوتاه کرده هم قوس نداده هم یه قوز خیلی کوچیک وسطش دراومده نوکش رو هم زیاد حمع نکرده اون بینی ...

کوتاه که خوبه منم انقد دلم میخواست کوتاه بشه نشده بعدم قوز بعدا می‌ره بعد یکسال بینی منم ی قوز کوچک خیلی کوچک داره می‌ره نگران نباش

ب پهلو خابیدم بینی ام هم کج شد افتادسمت راست

میتونی ببری دکتر درستش کنه تو مطب اون پرستارکه ها تو مطب چسب میزنن ماله من یه بار که اونجور کمیکج شده بود همچین فسارش داد بخدا ازدرد جیغ زدم ولی انداخت سرجاش دوبار اینکارو کرد یعنی مردم ها

میتونی ببری دکتر درستش کنه تو مطب اون پرستارکه ها تو مطب چسب میزنن ماله من یه بار که اونجور کمیکج شد ...

بینی ام گوشتیه 

انحراف داشت قبلا. 

چندباررفتم یهش گفتم میگه ورم داره 

هرکی دید میگه کج شده 

دکتر هفت خط میگ ورمه 

اخه ورم دیگه استخونش کج نمیشخ ک