2777
2789
عنوان

امروز تو بانک یه پسره رو دیدم همراه با اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1156 بازدید | 112 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی چی؟!

یعنی نذار ذهنت و درگیر کنه ادما رو نمیشه از رو ظاهر شناخت

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

نه استایل نه بر خورد فقط پولش باعث شده حلوش خم راست بشن درمورد تعهد فرق میکنه

آره قشنگ پول ازش می‌ریزه من خو گفتم پیجشو دارم یه کاری رو داره انجام میده که مردان تو 50سالکی بهش میرسن اینم موهاش از پشت خیلی کم پشت شدن بودن و حدود 35 ایناست شایدم بیشتر 

نه عزیزم اینا بنظرم اولا که دنبال داف میگردن که من نیستم دوم اینکه حس میکنم متعهد نیستن

وقتی وارد رابطه با چنین ادمایی میشی باس تاجر باشی ن صرفن یه سرمایه،اونموقس ک میتونی یه رابطه ی موفق داشته باشی 

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید
یعنی چی چه فرقی میکنه؟!

ادم تا ادم داره خب پولدار خیانت کار داریم پولدار متعهد هم داریم اجتماعی خائن داریم اجتماعی متعهد هم داریم و بالعکس 

از ظاهر نمیشه قضاوت کرد 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁