2777
2789

قصدم ندارم تا دوسال  ازدواج کنم  چون شرایطش ندارمـ

و زندگیم یه جور بوده فقط درحال مبارزه بودم واقعا بی عرضه نـبودم ولی نشد که دستاورد جمع کنم ...

ایا این سن دیره مثلا بخام برم کلاس زیان؟  کلاس تقاشی؟   یا دوسال بعدش تو ۲۸ ازدواج کنم   مسخره ام میکنن؟

جمع کردن رزومه هایی که  ملت به طور نرمال از بچگی  جمع کردن  ولی من  به دلایلی نتونستم

باورتون میشه حتی کامپیوتر بلدنیستم؟  مسخره ام نکنید  واقعا نشد   اصلا توجیه نمیخام بکنم ولی خدای من شاهده نـشدتاالان

این عذاب وجدان  اینکه هم سن و سالای من حتی جوون ترا تو اینستا یا اینور اونور میبینی قله قاف کشف کردن اما  من فقط مبارزه میکردم با زخمام چون توان تحملش  سخت بودن😔

نظرتون بگید!!!!!!!!!!!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه هر کاری که فکر می‌کنی باید یاد بگیری رو خب برو سراغش سنی نداری که... گرچه اگر من باشم اولویتم رو میذارم رو کاری که امیدی به کسب درآمد هم ازش داشته باشم 

امضا ندارم اثر انگشت زدم

ن اصلا دیر نیست ندیدی این پیر مردایی هر سال تو کنکور بعنوان پیر ترین میرن دنبال رویاشون و دانشجو میشن من خودم کلاس زبان میرفتم یه خانم ۷۰ ساله همکلاسیم بود اینکه رویاتو دنبال کنی به تو هر سنی به هیچ کس ربط نداره ک بخواد قضاوتت کنه

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

دیره امااا

اگه الان شروع نکنی از اینم دیر تر میشه

پس شروع کن 

قوی و پر قدرت

اینا هم ماتع ازدواج نیستن اتفافا شرایط بهتر جور میکنن برات چون میری توی اجتماع

هدفم این روزا لاغر شدنه.... 1400/08/01___80کیلو....1400/09/09___74.15کیلو...1400/09/24___72.950کیلو... 1400/09/30___73.600❌❌... 1400/10/20___72.200...          1400/10/30__71.750... 1400/11/4___70.600.... 1400/11/20___69.850....

عزیزدلم

من ۲۵ سالمه و استارت چیزهای مهم رو امسال زدم 

تا ۲۷ هم‌فکر نکنم بتونم به رابطه عاطفی فکر کنم

نه جانم ابدا دیر نیست

الان شروع کنیم تا ۳۰ به حداقل رضایت زندگی میرسیم‌.

فقط در مورد یچیزی مردد بودم اونم یکی از کاربرای اینجا مطمعنم کرد که به سن اهمیت ندم.

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

شما اول باید خودتون رو درون خودتون پیدا کنید استعدادهای درون خودتون رو شکوفا کنید ازدواج دیر نمیشه

دیوانه ام کردن همش تیکه میندازن  که جرا تا الان نکردی      یا طعنه میندازن اون دوستام که متاهل شدن  فخر میفروشن    

چشماتو ببند سه تا نفس عمیق بکش به سه تا از آرزوها وعلایقی که داری فکرکن عمیق ازخدا بخواه ازاین سه تا کاری که علاقه داری بهشون یکی که هم راحت تر وهم شیرین تر بهش می‌رسی موفق میشی رو جلو راهت بزاره اونوقت میبینی چه آسون می‌رسی بهش

دیوانه ام کردن همش تیکه میندازن که جرا تا الان نکردی یا طعنه میندازن اون دوستام که متاهل شدن ...

آدمای موفق وقتی که چشم وگوششون رو از بقیه بستن موفق شدن  هرآدم یه جور زندگی می‌کنه همه باهم فرق میکنن حتی خواهر برادرا زندگی هرکسی به خودش ربط داره

چشماتو ببند سه تا نفس عمیق بکش به سه تا از آرزوها وعلایقی که داری فکرکن عمیق ازخدا بخواه ازاین سه تا ...

ببخسبد عزیزم ولی این حرف شعاره من هرشب اینکارو میکنم  اونقدری درهای عالن بروم بسته است  که از مظلومیت خودم  هرروز خون گریه میکنم از مظلومیت  صبر و نشدن

باختم خودمو چون حتی یک ذره هم تغییر نمیبینم

تو اگه چشماتو الان باز کنی میبینی اکثر هنرمندا وستاره های کشورمون 50سال هم دارن ولی مجردن. مجرد بودن خلاف نیست دست قسمت هم نیست دست عقل وفکر آدمه که باید خودش تصمیم بگیره و صلاح بدونه.   برو دنبال آرزوهات