2777
2789
عنوان

عاشق شدم رفت بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 68373 بازدید | 770 پست
دوستان ممکنه فیک نباشه ولی قطعا ۲۲ سالگی با پارتی هم نمیشه رفت شرکت نفت

اگه آشنا داشته باشی میشه به جای پدر رفت پسرعمه ی منم بجای باباش رفته دیپلم داره مجازی هم میره دانشگاه ۲۱ سالشم هست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم این حس رو از یکی از پسرای دانشگاه چند سال پیش تجربه کردم،اوایلش خیلی نجیب و بازیابی و متشخص بود و رفتار میکرد،دست آخر فهمیدم از این لاتر و عوضی تر نیست،دنبال چند روز دوستی بود به بهانه ی ازدواج چند نفر رو قاصد کرده بود پیام خاستگاری برام بیارن میخاست ب استادمون بگه بیاد خاستگاری آخرش رید به همچی

عنوان تاپیکت 

عاشق شدم رفت 

بد حالیه 

هرشب تو دستام جای دستاش خالیه 

حامد همایون 😅

ان شاالله سفید بخت باشین

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برا عاقبت بخیری همه🍁🍁🍁

قابل توجه اون عزیزانی که میگن چطور میشه 22سالگی رفت شرکت نفت

داداش من رفت

هنوز لیسانسش تایید نشده بود لنگ پایان نامه بود که آزمون شرکت نفت شرکت کرد و قبول شد گفتن اگه تاریخ مدرکت تا 30شهریور باشه قبولت میکنن، کلی پیش استادش خواهش کرد تا نمره پایان نامه اش رو رد کنه بعد این بعداً ارائه بده اونم در حد 14_۱۵بهش داد

یعنی بدون پارتی یه جوری پازل ها کنار هم جور شد که داداشم سن ۲۱/۵ سالگی کارمند رسمی شرکت نفت شد

الآنم تقریبا ده ساله داره کار می‌کنه

همکاقران همه سن بالا بودن و کلی تعجب کردن چطور بدون پارتی موفق شده

ولی بابام یادمون داد پارتی مون باید خدا باشه

الهم عجل لولیک الفرج
😂😂😂بدون سربازی کار دولتی نمیدن لیسانسم بخواد بگیره شرکت نقتم قبولیش ب این راحتیا نیس لیسانسو ک گر ...

من بالا گفتم داداشم ۲۲ با لیسانس استخدام شرکت نفت شد

خدا بخواد میشه

سربازیش هم به خاطر مسائلی معاف شد

الهم عجل لولیک الفرج