2777
2789
عنوان

عاشق شدم رفت بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 57874 بازدید | 747 پست
چی شد ؟ حروف ابجد ؟چطوری؟

یعنی ابجد کبیر و ابجد صغیر ( مخصوصا کبیر ) 

همون ۲۸ الفبا در زبان عربی ( توش گچپژ نداره ؛ تو حروف ابجد هم گچپژ نداره پس گچپژ حذفه حساب نیست مثلا مژگان میشه مان ، پژمان میشه مان ، پریسا میشه ریسا ، و ... ) 

ابجد کبیر : 

ابجد صغیر : 

هر دو تیتر 

************&&&&&&************

**********&&&&&&**********

ملاک برای محاسبه : اسم شناسنامه ای است ( اسم شناسنامه ای طرفین و مادرانشان " ۴ نفر " ) اما اسامی شناسنامه ای تفاسیری داره یعنی این اسکرین شات ها : 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی ابجد کبیر و ابجد صغیر ( مخصوصا کبیر ) همون ۲۸ الفبا در زبان عربی ( توش گچپژ نداره ؛ تو حروف ابج ...

عجب

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

آری خیلی خارق العادس و متم اتفاقی پیدا کردم سال ۹۴

یعنی ارتباطش با ازداوج صحت داره؟

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

ذوق نکن فرزندم ، من بخیل نیستم . ولی یه درصد احتمال بده.اون گردنبند بدل باشه. یلدا که امشب نیست ، ا ...

چقدر یه آدم میتونه بیشعور ذوق کور کن بخیل کینه ای و حسود باشه :

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست. 

مانا باشید و سبز عزیزم 💚

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

اسی پاااایدار باشین

ولی دخترای مجرد کشورم

من جدیدا یه چیزیو متوجه شدم

ینی از وقتی رفتم دانشگاه متوجه شدم

این دخترایی که یه ناز خاصی دارن و ساکتن و زیر زیرکی با خنده آروم و صدای نازک صحبت میکنن خواهان بیشتری دارن

نمونشونو تو کلاسم داریم و پسرا اینقد باهاشون جور میشن

بعد منو رفیقام اینقد شوخیم و به چمن هم میخندیم کسی رومون کراش نمیزنه😂

به دلیل نخواندن کتاب های فلسفی این قسمت خالی می‌باشد !
ذوق نکن فرزندم ، من بخیل نیستم . ولی یه درصد احتمال بده.اون گردنبند بدل باشه. یلدا که امشب نیست ، ا ...

چقد دلاتون سیاهه😐😕

همین طرز فکرتونه که کسی عاشقتون نمیشه و خرجتون نمیکنه

به دلیل نخواندن کتاب های فلسفی این قسمت خالی می‌باشد !
به حروف ابجد اسم دوطرف؟

بله ابجد کبیرِ اسم طرفین و مادرانشان

در تمامیه محاسبات ؛ باقیمانده ملاک است

باقیمانده اگر ۱ و ۳ بیاد : ستاره ی بخت با هم جفت است و تا آخر با هم می مانند . 

باقیمانده اگر ۰ یا همون ۵ بیاد : قسمت ازدواج با یکدیگر را دارند اما یکی از خانواده ها مخالف است و تا آخر ازدواج ۲ خانواده در حالت قهر و آشتی ( اغلب قهر ) به سر میبرند .

باقیمانده اگر ۲ و ۴ بیاد : ستاره ی بخت با هم جفت نیست و تا آخر با هم نمی مانند . 

۱ عالیه ، ۳ خوبه ، ۰ معمولیه ، ۲ بَده ( یعنی طلاق توافقی یا فوت یکی از زوحین با دردسری کمتر ) ، ۴ خیلی بَده ( یعنی طلاق با جنگ و دعوا یا فوت یکی از زوجین با دردسری بی پایان ) 

به قولی از همه بهتر ۱ و از همه بدتر ۴ است . 

اما نباید فقط به تقسیم بر عدد ۵ [[[ بهش میگن ستاره ی دوام " محاسبه ی شیخ بهایی " ]]] اکتفا کرد ؛ برخی دخترکان آنقدر شیفته ی طرف میشه که فقط ستاره ی دوام رو حساب میکنه و بقیه رو ((( از جمله ستاره ی عشق " که با ابجد صغیر محاسبه میشه " ؛؛؛ لوح اختلاط ؛؛؛ کیفیت زندگی زن و مرد بدون نام مادرانشان " محاسبه ی ابن سینا " ))) رها میکنه یا اصلاً بلد نیست که حساب کنه بعد به متارکه میکشه { یا اینکه هم ستاره ی دوام هم سایر محاسبات خوب اومدن منتها خطبه ی عقد در روز قمر در عقرب خونده شده } میگه ما که ستاره ی دواممان خوب اومد پس چرا جدا شدیم بعد نبره دنبال دعاهای محبت و غیره و یا مبگه ای وای شوهرمو ازم گرفتن .