2777
2789
عنوان

عاشق شدم رفت بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 39111 بازدید | 661 پست

بچه ها توی تلگرام یا روبیکا گروه بزنم و لینک بدم میاین؟

که هم اسی اونجا عکس بده هم ما و کسایی ک میخوان عکس بدن عکس بدیم و کلا خارج از مسئله عکس دخترونه صحبت کنیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جااان خیلیییی ذوقیدم برات اسی😁🥲😍😍😍😍😍❤️

ان شاالله بهم برسین و زندگی عالی داشته باشین

برا منم دعا کن ی همچنین کسی گیرم بیاد ❤️

هیچ جای زندگیم پشیمون نشدم بجز                           تایمی که واسه آدمای بی ارزش زندگیم گذاشتم!میدونی چرا؟چون میتونستم بشینم کتاب بخونم! بستی بخورم  واسه خودم قهوه درست کنم                     فصل جدید سریالمو ببینم     زبان بخونم  ورزش کنم ولی وقتمو دو دستی دادم بهشون گفتم بفرمایید واسه شما، خرابش کنین:/
ای جااان خیلیییی ذوقیدم برات اسی😁🥲😍😍😍😍😍❤️ان شاالله بهم برسین و زندگی عالی داشته باشینبرا منم ...

تو روبیکا بزنیم ؟ چون حس میکنم خیلیا اینجا تلگرام ندارن یا پروک*سی و فیل*تر شکن ندارن.

اسی روبیکا داری؟

وای خیلی خرهههه ، بخدا قیافش خیلی جدیه ولی خیلی مهربونه خیلی لوسههههه

بهش گفتی چرا عاشقم شدی ، بهت گفته ، با خودم گفتم پسر گوشت خوب نباید زمین بمونه. همونجا نزدی دهنش ، نگاهش بهت به نظر میاد بیشتر نگاه جنسیه ، در کل حواست باشه . این محبتاش هم ممکنه ترفندهای دختربازیش باشه.

اگه دوست داشتین به کانال شخصی من که توش از خودم و چیزایی که دوست دارم پست میذارم وارد بشین.       https://t.me/earndolareasy

جدی بهش گفته گوشت خوب رو زمنین نمیمونه؟ 🤢🤮

آره تاپیک های قبلیش خوندم ، حال منم به هم خورد

اگه دوست داشتین به کانال شخصی من که توش از خودم و چیزایی که دوست دارم پست میذارم وارد بشین.       https://t.me/earndolareasy

بهش گفتی چرا عاشقم شدی ، بهت گفته ، با خودم گفتم پسر گوشت خوب نباید زمین بمونه. همونجا نزدی دهنش ، ن ...

اسی برای این رابطه خیلی بی سیاسته به نظرم . همینکه این سوال رو ازش پرسیده ینی اگه اینجوری پیش بره واقعا همه چیزو میتونه خراب کنه و اسی اینکه همین اول انقدر ازش خوشت اومده و بهت اینا رو گفته یعنی هوله و ممکنه ازش ضربه بخوری

اینا چیزاییه که رایجه ما گفتیم که کورکورانه عاشق نشی و وابسته نشی و در نهایت قلبت نشکنه ✨️

این ۳تاکتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه ۳دقیقه درقیامت شنود تقاص *****

از چه لحاظ زیر رو میشه در مورد چیه

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 

عا خواهر روز اول همه همینن😂شوهر من ایقد احساسی بود حد نداشت

الان دیشب بهش میگم غذا درست کردن یاد بگیر من بمیرم چکار میکنی؟میگه زن میگیرم😐میگم بلاخره تا چهلمم باید صب کنی میگه عا توروخدا نمیرررر من گشنه میمونم😂😂😂

💩 تو ای زندگی😄