2777
2789
عنوان

خیلی فکرم درگیره به نظرتون ممکنه یارانه ها رو قطع کنن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 31 پست
ببین امسال قطع نمیکنن ولی سال جدید خیلی هارو قطع میکنن.حالا مگه چقدر میدن که انقدر نگرانی نفری ۳۰۰ م ...

راستش به ظاهر چیزی نیست

ولی کدوم از ما حتی همین یک مرغ را ماهانه به یک نفر میدیم.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین امسال قطع نمیکنن ولی سال جدید خیلی هارو قطع میکنن.حالا مگه چقدر میدن که انقدر نگرانی نفری ۳۰۰ م ...

نگو توروخدا برای من خیلیه😔

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

راستش به ظاهر چیزی نیستولی کدوم از ما حتی همین یک مرغ را ماهانه به یک نفر میدیم.

منظورم اینه که دردی از کسی دوا نمیکنه .والا بود و نبودش خیلی فرق نداره.حداقل نفری چند ملیون میدادن یه چیزی

کاربر گرامی پست شما غیراخلاقی می باشد👹👹
راستش به ظاهر چیزی نیستولی کدوم از ما حتی همین یک مرغ را ماهانه به یک نفر میدیم.

دقیقا 😔 مگه میشه بگی ۳۰۰ پولی نیست؟

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

متاهلی ؟

بله

درسته اما خیلیا با همین پول زندگی میکنن

خدایی با ۳۰۰ چجوری میشه زندگی کرد حتی سبزیجات هم نمیشه خرید دیگه مرغو گوشت و میوه و لبنیات بماند 😪واقعا وقتی میبینم کاربرای اینجا تاپیک یارانه و سهام عدالت میزنن حالم بد میشه اونوقت اون بالایی ها هروز گردنشون کلفت تر میشه

کاربر گرامی پست شما غیراخلاقی می باشد👹👹
منظورم اینه که دردی از کسی دوا نمیکنه .والا بود و نبودش خیلی فرق نداره.حداقل نفری چند ملیون میدادن ی ...

منم منظورم همین بود، ممکنه دردی دوا نکنه

ولی کسی بی منت هم این مقدار پول را ماهانه نمیده.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
خدایی با ۳۰۰ چجوری میشه زندگی کرد حتی سبزیجات هم نمیشه خرید دیگه مرغو گوشت و میوه و لبنیات بماند 😪و ...

آره چیزی نیست اما ی خانواده ۵نفره میشناسم که تو روستا زندگی میکنن شوهرش کار ندارع با همین یارانه زندگی رو میگذرونن 

حالا فکر کن اینم نباشه میمیرن دیگ واقعا زندگی ها سخت شده