2777
2789
عنوان

امشب دلم گرفته و ذهنم پریشونه

109 بازدید | 17 پست

شوهرم قبلا مشروب و اینا مصرف میکرد الان یکی دو ساله گذاشته کنار فقط چند ماهی یکبار یه کم مصرف می‌کنه اینم دوباره میگه نفهمیدم چرا همچین اشتباهی کردم و نباید این کارو کنم

امشب شک کردم که شاید دوباره چیزی مصرف کرده بهش گفتم چیکار کردی گفت هیچی گفتم تابلویی گفت حالا من میخواستم یه چیزی به تو بگم دستتو پیش گرفتی گفتم خب بگو چیه گفت احساس میکنم چند روزه با کسی در ارتباطی ایجوری ک گفت خشکم زدا گفتم منظورت از کسی چیه گفت یه مرد گفتم حرف دهنتو بفهم گفت پس چرا یه مدته اینقدر سرت تو گوشیه (من وقتایی که بیکار میشم میرم اینستا چیزای مختلف ک معمولا هم لباس و این چیزاس نگاه میکنم) گفتم میفهمی داری چی میگی گفت آره بعد دعوامون شد گفت من امشب می‌خوام برم خونه مامانم گفتم بسلامت و سوییچ رو قایم کردم هر چی گشت پیدا نکرد خواست بره گفتم هر جا میخوای برو گوشیش هم گرفتم و پیاده رفت 

الان ایقد عصبیم نمی‌دونم چیکار کنم 

بی دلیل بهت شک کرد؟

اگر واقعا بی گناهی سرویسش کن

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهر من مشروب نخورده دیوونس اگه من سوییچو قایم کنم گوشیشم بخوام بگیرم به ۱۸۰ قسمت مساوی تقسیمم میکنه 

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بجای دعوا میرفتی بهش اطمینان خاطرمیدادی ک همچین چیزی نیس.شک واسه آدمیزاده دیگ اونم حسشوگفته ب تو

بهش گفتم گوشی من یک هفته دست تو باشه اگه چیزی از من دیدی بعد بیا بگو 

من شبا گوشیمو میذارم کنارم ک صبح زنگ بخوره دخترمو بیدار کنم بره مدرسه بعد واسه نصف شب صدایی چیزی نده میذارم رو حالت پرواز میگه پس چرا گوشیتو از خودت جدا نمیکنی شبا هم میذاری بالاسرت

شوهر من مشروب نخورده دیوونس اگه من سوییچو قایم کنم گوشیشم بخوام بگیرم به ۱۸۰ قسمت مساوی تقسیمم میکنه

من وقتایی ک حس کنم شوهرم چیزی مصرف کرده فوری سوییچ و کلیدو قایم میکنم ک نتونه جایی بره ولی پیاده رفت 

بهش گفتم گوشی من یک هفته دست تو باشه اگه چیزی از من دیدی بعد بیا بگو من شبا گوشیمو میذارم کنارم ک صب ...

خب حرفای دلشوزده دیگ.قایم کنه؟مردابعضی وقتالوس میشن میخوان ازاین طریق مطمئن بشن ک هنوزم مورده علاقه ی زنشونن.اگه بادادوبیدادوتوهین بودحق داشتی که عصبانی بشی و...

بعدشم مگه مازنا شک نمیکنیم خودمون خدای شک کردنیم پس باید ب اوناهم حق بدیم.البته بازم میگم تایه جایی

خب حرفای دلشوزده دیگ.قایم کنه؟مردابعضی وقتالوس میشن میخوان ازاین طریق مطمئن بشن ک هنوزم مورده علاقه ...

آخه میدونی خیلی بهم برخورد

من از تنهایی و بیکاری یه کم با گوشی وقت میگذرونم حالا یه جوری حرف میزنه ک من همین کار هم نکنم 

بعدم حس کردم یه جورایی بهم توهین بزرگی کرد ما الان نزدیک به پانزده ساله با همیم تازه به هم نرسیدیم که بخواد راجب من همچین فکری بکنه 

آخه میدونی خیلی بهم برخوردمن از تنهایی و بیکاری یه کم با گوشی وقت میگذرونم حالا یه جوری حرف میزنه ک ...

توبگو۲۰سال.اون آدم که فرشته نیس بدون عیب باشه یاهمیشه بهترین رفتاروداشته باشه.همین شک کردنش به تو میتونه بخاطراین باشه ک احساس کمبودمیکنه یاخیلی دوستت داره ومیترسه.نبایدباپرخاش جوابشومیدادی عوضش بغلش میکردی میگفتی هیشکی واسم مثله تونمیشه.الان هم خودت اعصابت راحت بود هم اون

توبگو۲۰سال.اون آدم که فرشته نیس بدون عیب باشه یاهمیشه بهترین رفتاروداشته باشه.همین شک کردنش به تو می ...

آره شاید هم باید همین کارو میکردم اما اون لحظه همه ذهنم درگیر این بود ک حتما چیزی مصرف کرده و برای پنهون کردن اشتباه خودش داره به من تهمت میزنه😕

برا همین هم هر چی از دهنم در اومد بهش گفتم🤦

آره شاید هم باید همین کارو میکردم اما اون لحظه همه ذهنم درگیر این بود ک حتما چیزی مصرف کرده و برای پ ...

شوهرت ب نظرم خیلی احساسه تنهایی میکنه وترس ازدست دادنتوداره.براش توضیح بده علت رفتارتو.حرف زدن خیلی ازمشکلاتوحل میکنه

توبگو۲۰سال.اون آدم که فرشته نیس بدون عیب باشه یاهمیشه بهترین رفتاروداشته باشه.همین شک کردنش به تو می ...

الان بلند شده رفته خونه مادرش و وقتایی که چیزی مصرف می‌کنه ذهنش نمیتونه درک کنه ک چه حرفی بزنه چی نزنه نمیدونم اونجا چی بگه و چیکار کنه و این بدتر اعصابمو خرد کرده 

دوس ندارم کسی از مشکل ما باخبر بشه