2777
2789
عنوان

کاربر ییلدیز یلحظه تروخدا بیا

51 بازدید | 5 پست

@yeldizargun    arg‍un میشه یلحظه ب سوالم جواب بعدش بعدش تاپیک قفل میکنم تا کسی مزاحمت نشه خواهش میکنم بخدا خیلی روح و روانم درگیره دعات میکنم

برات آیت الکرسی میخونم عزیزم.من معلمی قبول شدم ولی متاسفانه تو مصاحبه ردم کردن ولی ب اشتباه برام تو مصاحبه غیبت زدن الان گفتن احتمالا کارت درست کنیم حدود ۲۰۰ نفریم ک این مشکل برامون پیش اومده بنظرت تا قبل عید قبولم میکنن یا ن؟ یا دوباره ازمون بدم یا برم پیام نور ثبت نام کنم ؟حست درمورد خودم و شوهرم چیه زندگیمون چی میشه بخدا حالم خرابه جواب بده 

تروخدا بس کن عزیز من حس ششم چه کوفتیه واسه چی خودتو با این چیزا گول میزنی 🫤🫤🫤🫤

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

تروخدا بس کن عزیز من حس ششم چه کوفتیه واسه چی خودتو با این چیزا گول میزنی 🫤🫤🫤🫤

والا ایشون فکر کنم درست گفتن و معروفه

منم اعصابم بهم ریخته اس واقعا لازم دارم وگرنه شما درست میگید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا ایشون فکر کنم درست گفتن و معروفهمنم اعصابم بهم ریخته اس واقعا لازم دارم وگرنه شما درست میگید

ول کن بخدا همش چرته مگه میشه با یه حس پیش بینی کرد 

خود پیامبر و اماماش نتونستن یه ادم با یه حس مزخرف می تونه ؟ 

اومدیمو اشتباه بود کل زندگی طرف میره هوا واسه یه حس چرت

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

درست میگی عزیزم ممنون از راهنماییت

قربونت گلم فقط سعی کن خوب فکر کنی قبل هر کاری و تنها از خدا بخوایی نه از بندش