2777
2789
خدانکنه گذشت، همیشه میگذره..مال همه ک نباید قشنگ باشه تازه مال من سوپرایزم داشت 😄

عزیزمممم 

فکر نکن مال همه هم قشنگه ها 

خبر دل و زندگی هیچ کس نداریم که 

بزار خودمو بگم بهت که الان تو یه اتاق از طبقه بالای ویلا دراز کشیدم تا حالم بهتره بشه وسط یه جشن عالی کوفت همه کردم یه جوری حالم بد شد که خودم خجالت کشیدم 🥲

قدر سلامتیت بدون ریحان الهی بگردم برای دلت 

چی شده چه سورپرایزی؟

...عُمرَم رو عُمرِت ......

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزمممم فکر نکن مال همه هم قشنگه ها خبر دل و زندگی هیچ کس نداریم که بزار خودمو بگم بهت که الان تو ی ...

خدا بد نده چیشدی؟ پاشو برو پیش مهمونا 

والا ما هم از 9.5 خاموشی زدیم و هرکسی یه گوشه خوابیده 

پسرم بدون من نمیخوابه اومده تو اتاق پیشم خوابیده

یه تو دهنی ناقابل هدیه یلداییم بود

خدا بد نده چیشدی؟ پاشو برو پیش مهمونا والا ما هم از 9.5 خاموشی زدیم و هرکسی یه گوشه خوابیده پسرم بدو ...

قلبم خیلی اذیته 

خیلی سرو صداس تازه اینا کله اشون داغ شده بینشون اذیتم

الهی بگردم چرا آخه 🥲🥲🥲بمیرم که برات 

قلبم خیلی اذیته خیلی سرو صداس تازه اینا کله اشون داغ شده بینشون اذیتمالهی بگردم چرا آخه 🥲🥲🥲بمیرم ...

پس واس اونا تازه اسر شب حساب میشه

استراحت کن آروم شدی برو

خدانکنه، میگذره اینم 

من اینهمه اشک از کجام میاد؟خودم خسته شدم ولی اینا همچنان روانه

پس واس اونا تازه اسر شب حساب میشهاستراحت کن آروم شدی بروخدانکنه، میگذره اینم من اینهمه اشک از کجام م ...

آره سرو صدا هم تپش قلبمو بالا میبره 

نه دیگه میمونم همینجا آروم و تاریک 

بگردم دور قلب شکسته ات 🥲🥲🥲🥲

چی بگم بهت که مرحم بشه آخه چی بگم ؟🥲

آره سرو صدا هم تپش قلبمو بالا میبره نه دیگه میمونم همینجا آروم و تاریک بگردم دور قلب شکسته ات 🥲🥲🥲 ...

هرجور راحتی همون کار رو بکن، خودت مهمتری 

خدانکنه 

آدما اگر بهم یه کوچولو رحم میکردن 

اگه حواسمون بهم بیشتر باشه 

درک میکردیم همو 

بخاطر یه لحظه حال خوب خودمون یکی رو نابود نمی‌کردیم 

اگه فقط هرکس یه ذره رحم داشت هیچکس دیگه دل شکسته ای نداشت، هیچ چشمی گریون نبود 

هرجور راحتی همون کار رو بکن، خودت مهمتری خدانکنه آدما اگر بهم یه کوچولو رحم میکردن اگه حواسمون بهم ب ...

درسته 

بخدا خیلی برات ناراحت شدن همینطور اشکام میریزه 

@دلبررر یلدات مبارک خانم کنار ارسلان و همسرت آرامش سهم قلبتون و زندگیتون پر از خوشی همیشه❤️😘

قربونت عزیزم

یلدای شمام مبارک ❤️❤️❤️

تو هنوز با نبودنت تموم بودن منی ❤️‍🩹
روز توام مبارک مامان خوشگل 😍

الی من خیلی وقته لینک ناشناسم و پاک کردم 

بعد دیشب خیلی اتفاقی تو چالش کاربر یلدا که رفتم دیدم اون پایین رو کاربری خودم پیام هست و هنوز چالشم هست زدم دیدم یه نفر پیام گذاشته این چطور ممکنه ؟؟ من که پاک کردم از امضام آخه