2777
2789
سلام عزیزم چطوری؟همون موقع رفتم دیگه ببخشید 🫣😅آروم شدی؟

سلام خانم خانوما 

بله دیدم فلنگ و بستی 🤭😁

من تا ۵ بیدار بودم و در حال مرگ 

نه تازه اول دردامه 

الانم از زیر یه پتوی گنده باهات صوبت میکونم 🥴

...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣آخ الناز آخ ، منو این حرفا اخه بنده صبح رفتم خرید دیگه اصلا تصمیم نداشتم یلدا بگیرم و مه ...

نه اصلا تو و این حرفا نه نه 

ای جونم چرا نگیرین بگیرین و خوش باشید ان شالله 😍😍ارسلان چه کیفی میکنه با مادر کدبانوش که 

ما هم میریم ویلا با دوستا و فامیلای آراد اینا هر سال تقریبا همین جمع هستن 

من خریدام و کردم خداروشکر وگرنه تو این هوا با این دل و کمر میمردم اگه بیرون میرفتم 

...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام خانم خانوما بله دیدم فلنگ و بستی 🤭😁من تا ۵ بیدار بودم و در حال مرگ نه تازه اول دردامه الانم ا ...

🫣🫣😂

دور از جونت نگو اینجوری

ای بابا 😫 تا چن روز هس لامصب 

تو هنوز با نبودنت تموم بودن منی ❤️‍🩹
نه اصلا تو و این حرفا نه نه ای جونم چرا نگیرین بگیرین و خوش باشید ان شالله 😍😍ارسلان چه کیفی میکنه ...

مرسی لطفت زیاده عزیزدلم🥰😍

خوش بگذره انشاالله ❤️❤️❤😍

یلدات مبارک 🌻💋

اووووه 😅😅😁 مرسی فدات خانوم ❤️

ایده دزدی کردم ازت ببقشید 

با تاپیکت

شبا که ما میخوابیم ؟؟ الی بیداره؟؟ 

شرمنده نفس هم بیداره و دزدی ایده میکنه🤦🏻‍♀️😅

...

ایده دزدی کردم ازت ببقشید با تاپیکتشبا که ما میخوابیم ؟؟ الی بیداره؟؟ شرمنده نفس هم بیداره و دزدی ای ...

کدوم😂🤣 

این چه حرفیه ❤️

جغدیم جغد 

عادی نیستیم 🥴🥴😂