2777
2789
عنوان

حالا بنظرتون ماشین لباسشوییم خراب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 92 بازدید | 21 پست
۰ند تیکه دستمال یا لباس کهنه بنداز تو لباسشویی تا داخلش تمیز یشه خالی کار نکنه

دیگه رو اخرین درجه خشک کن زدم و خاموش شد الان اگه دوباره بخام بزنم میکشتم دیگه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رو قسمته eco drum clean گذاشتم با درجه بالا دو ساعت داشت میچرخید بعدم زدم رو خشک کن .دیگه بیشتر بذار ...

اگر تخلیه شده اشکال نداره فقط قبل از استفاده مجدد برای شستشوی لباس برای هر نوع جرمگیر یا ضد عفونی کننده حتما یک دور ماشین لباسشویی خالی کار کنه یک آبکشی کافیه نمی خواد درجه شستشو بزنی .

الان دکمه روشنشو زدم ولی پلی نکردم .یعنی سالمه؟

نگران نباش چیزی نشده منم چن وقت پیش یه منگوله گیر کرده بود جای تخلیه آب آبش تخلیه نمیشد لباسشویی رو تلیم ۲۰ دقیقه وای میستاد ترسیدم ک چش شده چنباری خاموش روشن کردم دیدم آب میرفت داخل لباسشویی ولی کارنمیکرد

ندونستم تا دریچه مخزن زیرشو باز کردیم آخرش یدونه منگوله لباس خودم توش بود ب زور درش اورد داداشم

هیچش نشد

ولی اینکار ریسک داره فرض همون برق رفتنه 

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀️گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ🦁
دیگه رو اخرین درجه خشک کن زدم و خاموش شد الان اگه دوباره بخام بزنم میکشتم دیگه

بگو واسه اینکه تمیز بشه لازمه لطفا ایندفعه بزرگواری کن نزنی منو🙁🥲 همین شکلوا ادا در بیار😅

ب خدا همه چی گرونه ماها مسئول خونه داری هستیم باید مراقب باشیم خرید وسیله مکافاته

بگو واسه اینکه تمیز بشه لازمه لطفا ایندفعه بزرگواری کن نزنی منو🙁🥲 همین شکلوا ادا در بیار😅ب خدا هم ...

شکلکا