2777
2789
عنوان

دوستی ب پسر

82 بازدید | 10 پست

من۱۹ سالمه و تا حالا با هیچ پسری دوست نبودم دیروز مامانم برگشت گفت تو دانشگاه با پسر دوست شو بیاد خواستگاریت ولی من اهل دوستی با پسرا نیستم کلا تو دانشگام پسر درست و حسابی ندیدم 

الان واسم دغدغه شده که مگه با پسرا دوستی نکنم نمیتونم ازدواج کنم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عجب مادر پایه ی😂جووون

ولی حرفش منو ناراحت کرد خودش قبلا جوری درباره ی پسرا می گفت که من دیگه نمیتونستم به پسرا اعتماد کنم و نسبت بهشون بدبین شده بودم حالا الان به خاطر حرف فامیل میگه اینجوری باش😶

ولی حرفش منو ناراحت کرد خودش قبلا جوری درباره ی پسرا می گفت که من دیگه نمیتونستم به پسرا اعتماد کنم ...

گوش نده بزا خودت از یکی خوشت بیا شاید طرف سواستفاده کنی ازش درومد:/

اصلا اهمیت نده مثل قبل باشعشق واقعی خودش میاد با دوسپسر داشتن عشق سراغ کسی نیومده

آخه بعضیا میگن الان دیگه زمان قدیم نیست باید با پسرا دوست شی نمیدونم چی درسته چی غلط..

آخه بعضیا میگن الان دیگه زمان قدیم نیست باید با پسرا دوست شی نمیدونم چی درسته چی غلط..

نه ربطی به زمان نداره ... دوستی با پسر درصورتی که قصدش جدی باشه و ادم باشه

منظورم اینه برای سواستفاده نیومده باشه خصوصا الان که ادم کم پیدا میشه

بعدشم دوستی با پسر با عشق همراهه غیر از این وقت تلف کردنه

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)
نه بابا خیلی شیکو مجلسی بشین اصن خاستگار میخوای چیکار نوزده سالگی وقت واسه ازدواج زیاده فعلا به ایند ...

آخه بعضیا میان میگن الان زمان قدیم نیست باید با پسرا دوست بشی و مامانمم اینجوری بهم گفت باعث شد برام دغدغه بشه..