2777
2789
عنوان

این مقدار پول توجیبی خیلی کمه آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 36 پست
خوش بحالت اگه منم انقد میگرفتم الان کلی طلا داشتم

کل خرج دانشگاهم با منه بعد من پیش دوستام احساس ضعف میکنم تو کافه بیرون وضع لباسام همش احساس سرخوردگی

دانشجوی پزشکی 🩺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی میخری؟ خوش ب حالت

به خدا هیچی برای خودم نمی‌خرم ماه گذشته بالای ده تومن اومده به حسابم ولی همش یه پالتو گرفتم یه شال و شاید در حد ۳۰۰تومنم نت بقیش چس شد رفت هوا انقد گرفتاری تو زندگیم داریم اصلا نمی‌دونم برای چی می‌ره اصلا خودمم در عجبم 

فقط دعا کن برام حداقل یه ماشین قراضه و داغون داشته باشم تا عید انقد پولامو حداقل نریزم تو حلقومه اسنپیا

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

من با سالی ۱ تومن دارم زندگی میکنم 

خوشبحالت عزیزم خدا پدرت رو حفظ کنه برات ♥️ 

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)

من بایارانم زندگی میکنم 😂مجبورم توهمه چی صرفه جویی کنم 

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
به خدا هیچی برای خودم نمی‌خرم ماه گذشته بالای ده تومن اومده به حسابم ولی همش یه پالتو گرفتم یه شال و ...

منک دهنم سرویس شد با اتوبوس و مترو

انشالله ی روزی مام ماشین دار بشیم

عجیب ادم فرسوده میشع تو این مسیر

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○