رژزرشکی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 1913 عنوان اصفهانیا یعنی یکیتون نمیتونه درد منو درمون کنه 107 بازدید | 16 پست خانومای اصفهانی من حالم خیلی بده تو مرز خودکشیم ینفر زندگیمو به سیاه کشیده دعانویس خیلی قوی میشناسید که درد منو درمون کنه امروز | 00:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
madar_a عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 556 دردتو فقط خدا درمون میکنه دعا نویس اگه بلد بود کارخودشو درست میکرد
رژزرشکی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 1913 چی شده مگه چندین ساله بخاطر حسادت ینفر نمیتونم زندگی کنم حتی بهم گفتن طرف کیه ولی نمیتونن باطل کنن
viara عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 4969 برو بابا واقعا به این خرافات اعتقاد دارین!؟همین الان بلند شو قرآنو بردار به نیت حل مشکلت یه صفحه رو شانسی باز کن و بخونبعدم رو به آسمون بگو من همه چیو سپردم دست خودت.هرجوری میدونی درستش کن "بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
فتانه۳۳۳۴ عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 1450 چندین ساله بخاطر حسادت ینفر نمیتونم زندگی کنم حتی بهم گفتن طرف کیه ولی نمیتونن باطل کنن خب بیشتر شهرها هس اما راهت ب اونجا خیلی دوره
مزلسون عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 2464 دعا نویس زندگیت رو بدتررر میکنهحالت رو داغون ترر از اینچیزی ک هست میکنه
رژزرشکی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 1913 خب بیشتر شهرها هس اما راهت ب اونجا خیلی دوره هرجا باشه میرم فقط میخوام طرف خیلی ماهر باشه شما کسیو میشناسید؟حتی حاضرم تا جنوب برم فقط خوب شم
فتانه۳۳۳۴ عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 1450 هرجا باشه میرم فقط میخوام طرف خیلی ماهر باشه شما کسیو میشناسید؟حتی حاضرم تا جنوب برم فقط خوب شم من ک ن اما ی بنده خدایی چندین سال پیش میگف تو شیروان ی بنده خدایی هست کارش همینه الان نمیدونم بخدا اصن زندی یا ن چون برا خیلی سال قبل
رژزرشکی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 1913 من ک ن اما ی بنده خدایی چندین سال پیش میگف تو شیروان ی بنده خدایی هست کارش همینه الان نمیدونم بخدا ا ... اها دستت دردنکنه باز تحقیق میکنم غیر از این ادم دیگه ایو نمیشناسی؟
فتانه۳۳۳۴ عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 1450 اها دستت دردنکنه باز تحقیق میکنم غیر از این ادم دیگه ایو نمیشناسی؟ ن فقط همون شیروان بود میگفتن کلا کارش همینه تحقیق کن ببین میتونی چیزی دستت بیاد شما خودت کدوم شهر هستی
رژزرشکی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 1913 ن فقط همون شیروان بود میگفتن کلا کارش همینه تحقیق کن ببین میتونی چیزی دستت بیاد شما خودت کدوم شهر هس ... من تهرانم ولی اصفهان یبار پیش دایی خسرو برای جنگیری اومدم که اوکی شدم ولی دایی خسرو طلسمو نمیتونه باطل کنه جنگیرهالان برای این مشکلم در به در دنبال یه دعانویسم حتی تا جنوبم دارم میگردم چون واقعا خسته شدم
فتانه۳۳۳۴ عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 1450 من تهرانم ولی اصفهان یبار پیش دایی خسرو برای جنگیری اومدم که اوکی شدم ولی دایی خسرو طلسمو نمیتونه با ... الان من نفهمیدم برا باطل کردن طلسم میخای یا جن بگیر
رژزرشکی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 1913 الان من نفهمیدم برا باطل کردن طلسم میخای یا جن بگیر برای باطل طلسم میخوام قبلا جنو باطل کردم