2777
2789

من اصلن آدم خرافاتی نیستم ولی این سری دیگ مطمئن شدم چون دوسش دارم ولی مجازی هم اسمش نمیارم بنظرتون راهی هست کاری کنم وقتی پیشم میاد چشم بدش منو نگیره .یعنی هر بار از چیزی تعریف کردم خدا شاهد نابود اون وسیلم یا حتی خودم .نمی‌دونم چیکار کنم

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم یکی از همسایه هامون همینه حتی اسمشم میاریم نابود میشیم 😂😂راهی نیست فقط دوری دعا هم روشون اثر نداره فقط باید مطمئن بشن طرف واقعا بدبخته تا ولش کنن 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
منم یکی از همسایه هامون همینه حتی اسمشم میاریم نابود میشیم 😂😂راهی نیست فقط دوری دعا هم روشون اثر ن ...

آخه خیلی بهش نزدیک هستم نمیشه قطع رابطه کنم غریبه بود اره .فکر کن من رفتم اتاق عمل تزریق کردم بعد شوهرم چند روز برام غذا می‌گرفت جای اینکه بگه درد داشتی یا نه خوب شدی و..میگه خوبه شوهرت غذا میخره حالا چی خریده خوشبحالت 😐بهش گفتم من دارم از درد میمیرم سن کم مریضم تو فکر غذایی .شوهرم یک ماه جنی شده بود بعدش نه کار میکرد نه چیزی می‌خرید یک ماه بعد دوباره آدم سابق شد 

از من به شما نصحیت هیییییچ وقت از خوشی و داشته هاتون پیش کسی تعریف نکنید هیییچ کس!

من اصلن تعریف نمیکنم هرچی میبینه میگه .لامصب نزدیک هست میاد میبینه

حرز امام جواد سفارش بده و انگشتر بزرگ بنداز دستت که چشم زد تو رو نگیره ،انگشتر رو بگیره

حرز گرفتم دستبند بود اینقد دلم آروم بود گم شد .مرسی یاد آوردی کردی باز بخرم 

آخه خیلی بهش نزدیک هستم نمیشه قطع رابطه کنم غریبه بود اره .فکر کن من رفتم اتاق عمل تزریق کردم بعد شو ...

باور کن راهی نداره برید یه شهر دیگه که ازتون بی خبر باشه 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
عزیزم حرز امام جواد بازو بنده یا گردن اویزهدستبند نیست از جای مطمئن خریداری کن

من بازوبند خریده بودم از قم کشش گشاد شد تو راه افتاد سفر