2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

امروز رفتم بیمارستان پرستارا و دکترا آنقدر ناراحت بودن میگفتن کاش معلم میشدیم 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋  یه دختر زیبا🥺❤️ خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 یک عدد دانش آموز سمپادی🦋

کاش  میدونستی اگر تکلیف میدن به خاطر خودتونه که سطح دانشتون بره بالا 

البته برای کسی که ادب و نزاکت نداره دانش چیز اضافه ای هست

از عجایب اینجا اینه که تصمیمات زندگيشون به خودشون مربوطه ولی مشکلاتی که به تبع اون تصمیمات گریبانگیرشون میشه و از عهده اش بر نمیان به مردم مربوطه و مردم موظفند براشون جبران کنن . و وقتی هم دیگه کم میارن از واژه ی *کارما* استفاده میکنن 😄😄😄😄   بنده ی خدا !!! کارما یعنی وقتی هر کاری انجام بدی نتیجه اش بهت بر میگرده✅️ یعنی زندگی داغون الانت نتیجه ی اقدامات اشتباه و بدون تدبير خودته😉.  حداقل با استفاده از این واژه خودزنی نکن😉😉😉😉😉