2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیررررر

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️
اکثر مردم والا عقل درست حسابی ندارن پول هم داره از آسمون براشون میاد ماشالا

هر کس پول داره عقل اش و داره اگر عقل نداشت به پول نمیرسید یا اگر عقل نداشته باشه از دستش میره وقتی داره قطعا عقلش و هم داره

نمیشه راجبه همه اینوگفت.خیلیا حتما ب صلاحشون نیس یا وقتش نرسیده یااصلا خودشون راهواشتباه میرن وفک می ...

کسی که تا چشم باز کرده زندگیش پراز سختی وحسرت بوده یعنی ادم بدیه 

بنظرم مناسب با موقعیت اون لحظه ش حرف درستی زد... مامانم از وقتی آموزش رانندگی ثبت نام کرده بود دیگه ...

اخه تو خیلی چیزا درست نیست مثلا بعضی ها همه چی دارن من میبینم ادم خوبی اصلا نیست پس دلیل نیست بگیم کسی ادم خوبی باشه خدا همه چی بهش میده

نه...

واسه همینه می‌گن دعا کنید خدایا پول می‌دی، مقام می‌دی، جنبه‌شم بده...

زمان پیامبر یه مردی بوده همیشه نماز اول وقت می‌خونده و کلا آدم خوبی بوده ولی وضع اقتصادیش خوب نبوده، به پیامبر می‌گه برام دعا کن، پیامبر هم می‌فرمایند، به چیزی که داری قانع باش ولی اون آقا کلی اصرار می‌کنه که نه برام دعا کن من پولدار بشم انفاق و بخشش و ... یادم نمی‌ره

پیامبر دعا می‌کنند و این مرد روز به روز پولدار میشه( دامدار میشه) گرفتار ثروتش میشه و دیگه روزی یه بار میاد مسجد، بعدش میشه هفته یه بار همینطور می‌گذره و بیشتر غرق مالش میشه تا جایی که وقتی بهش می‌گن زکات گوسفند هات رو بده می‌گه، زکات چیه؟ به اصطلاح امروزی پول زور بدم نمی‌دم.

وقتی خبر می‌رسه به پیامبر سه برای حال و روزش وای می‌گن

و آخرشم که نمی‌تونه شکر نعمت به جا بیاره و تمام سرمایش از بین می‌ره

اینجاست می‌گن خدایا پول می‌دی جنبه‌شم بده

😂هرچی بده اخر از حلقومش میکشه بیرون یا دولت میبرش یا اعدام یا تصادف ولی اونکه باحلال درمیاره خداهوا ...

مادیات به کنار میبینی به کسی که لیاقتشو نداره خانواده شوهر خوبی میده .من به ناعدالتی خدا پی بردم .

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
دارهولی توی این دنیا نیستسنت‌های الهی هم هست توی این دنیا. مثلا استدراجیه کم مطالعه کنی متوجه میشی

اره خوندم تو کتاب دینی...

ولی میخوام به چشم خودم اونایی که منو زجر دادن رو ببینم که حداقل مثل من زجر بکشننن.بخدا طرف آبروی مارو برد الانم به خوبی و خوشی زندگی میکنه تازه کربلا مشهد هم میره

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم