2777
2789

انتظار که ندارم اگه میگیره لطفشه و قدردانشم

ولی من کلا کادوهایی دوست دارم که با حساسیت و فکر خریداری بشه نه چون خوشگله چون گرونه و اینا مثلا فلان روز فلان جا راجب یه چیزی حرف زدم یا با دیدن چیزی ذوق کردم یا میدونه دوست دارم برام بگیرن 

حتی اگه یه لپ لپ باشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شاید ندیده ک یادبگیره

نميدونم

اره خب 

باورت ميشه يكبار گفتم گل دوست دارم رفته بود گفته بود براي سالگرد ميخام نگفته بود سالگرد ازدواج طرف فك كرده بود سالگرد فوته😂😂😂ي دسته گل گلايول و داوودي با ربان و كاغذ مشكي بهش داده بود جالبتر اين بود تا وقتي خودم نديدم و نخنديدم خودش نفهميدهًبود😂😂😂😂

طلا میخاستم 

شنیدم دیروز به خواهر شوهرم زنگید گفت بیا جمعه بریم برای دنیا طلا بخریم که روز زن بدم بهش خیلی خوشحال شدم

با اینکه این سه هفته اخیر واقعا اذیتم کرده اما این کاراش جبرانه برام

پ.ن.سه سال پیش طلاهامو فروخت گفت میخرم نخرید ببینیم امسال چیکار می‌کنه☺️

نميدونماره خب باورت ميشه يكبار گفتم گل دوست دارم رفته بود گفته بود براي سالگرد ميخام نگفته بود سالگر ...

آخیی😂بنده خدا.اصلا بهش سخت نگیرخودتم ناراحت نکن.واقعامیگن مردا مثله بچه میمونن راسته چون کم کم خیلی چیزارو یادمیگیرن.خصوصاکه توخانواده ی خودشون ندیده باشن