2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 255191 بازدید | 2496 پست
خداروشکر زندگی روی خوش نشون داد

روی خوش که والا خودم به خودم نشون دادم جیگرم در اومد تا وضع خودم بهتر شد خانوادم‌ که چقدر حرصشون خوردم دریغ از ذره ای فکر پیشرفت همون پخ دو دقیقه میشینم بغل دستشون دوباره همونجوری اینه دقن برام 

روی خوش که والا خودم به خودم نشون دادم جیگرم در اومد تا وضع خودم بهتر شد خانوادم‌ که چقدر حرصشون خور ...

عزیزم

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یاخدا این خیلی غم داشت🥺کاش الان همه چی راحت باشه براتون

آره گلم الان وضعمون خیلی بهترشده خونمون رو ساختیم و ماشین خریدیم البته پدرومادرم خیلی سختی کشیدن تا به اینجا برسیم

آنه شرلی هم نشدیم که ازمون بپرسن آنه تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...🙃

عزت نفس تون رو داغون نکنید 

ما همه از ی گل و خاکیم ، یه نفر که الان موفقه ، گل ش با شما فرق ندارد از ی خاکه از یه گله 

این تاپیک که زدید بده ، دارید فقط عزت نفس همو نابود میکنید .می‌دونم سختی میکشید ، می‌دونم نارحتید و من با اینکه درک نمیکنم اما می‌دونم می‌دونم که چه غم عظیمی رو روی دوشتون میکشید .

تصمیم بگیرید 

تصمیم بگیرید که از امروز پیشرفت کنید 

تو این مملکت پیشرفت سفخته 

اما خب باید از بجایی شروع کنید 

اینا حرفهای یه آدمیه از منفی یک میلیارد شروع کرده .

عزت نفس تون رو داغون نکنید ما همه از ی گل و خاکیم ، یه نفر که الان موفقه ، گل ش با شما فرق ندارد از ...

نمیشه... نمیشه... نمیشه... سعی میکنی فراموش کنی.... میری دنبال کارت و شادی ولی یه دفعه یه غمی میاد میشینه روی دلت 

برام یه صلوات می فرستی🌹😍
منم هیچوقت نتونستم دوست صمیمی پیدا کنم ، فقط دوران دبستان که یکم عقلم کمتر کارمیکرد چندتا دوست داشتم ...

منم اینجور بودم البته دخترها خیلی بدن خیلی بد کافیه بفهمن نداری لهت مبکنن مخصوصا تو دپران راهمتایی کلا خجالت زده بودم 

ولی یه چیز رو صادقانه میگم من خودم ادمی بودم هیچ وقت لباس درست حسابی نداشتم از بچگی تا موقعی که رفتم سرکار 

ولی حالا که رنگ به رنگ لباس دارم فهمیدم ارزش ادم به لباس نیست 

دوستان یادآوری نکنید دیگه 

هرچی بوده تموم شده 

اون دوران زندگی اکثر مرذم همین بوذ 

بار منفی داره این حسرت هایی که الان دارید میخورید 

تموم شده  امیدوارم آلان حالتون عالی باشه 

[QUOTE=364901292]وسط کلاس من و یه دختر دیگه رو صدا کردن ببریم دفتر بهمون پارچه مانتو دادن با همون نا ...

هی خواهر یادمه یبارداشتن لباس میدادن به بچه های که  وضع مالی خوبی ندارن منو صدا کردن رفتم دوستم وضعشون توپ بودورداشت گفت خوشبحالتون که فقیرید بهتون لباس میدن  هیچوقت یادم نمیره دیگه درسم رو بیشتر از راهنمایی ادامه ندادم رفتم کار کردم و هرچی که دلم خواست می‌خریدم بهترین لباس و طلاوگوشی و خیلی چیزهایدیگه

نمیشه... نمیشه... نمیشه... سعی میکنی فراموش کنی.... میری دنبال کارت و شادی ولی یه دفعه یه غمی میاد م ...

وقتی از یختی گذر کردی به وضع خ‌ب رسیدی باید فراموش کرد من الان همه اون سختی هارو فراموش کردم وبرام معم نیست چون عبور کردم 

وقتی از یختی گذر کردی به وضع خ‌ب رسیدی باید فراموش کرد من الان همه اون سختی هارو فراموش کردم وبرام م ...

فراموشی هم یه نعمته🌺ولی من نمیدونم چرا نمیتونم 💔

برام یه صلوات می فرستی🌹😍