2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 262024 بازدید | 2532 پست

یروز بابام رفته بود سر کار صاحب کار بهش گفت عصر پول میدم ولی تا غروب منتظر بودیم پول نداد تو خونه فقط پیاز و لیمو نون دوروز قبل رو داشتیم پیاز رو گذاشتیم لایه نون لیمو میریختیم روش می‌خوردیم انقد زجر کشیدیم خدا دید نسبت به درد مقاوم شدیم دست از سرمون برنمیداره  رتبه اول مدرسه بودم تا ساعت دو تو مدرسه بودیم از بس گشنگی می‌کشیدم دهنم بو میداد ضعف میکردم حتی پول یه تغذیه نداشتم بچه ها ازم دوری میکردم بخاطر بوی دهنم  

چه طعنه ها که از خانواده شوهر و خود شوهر نانجیبم نشنیدم باباتو نبینی ادعای شاهی میکنی 

ی مرد معتاد هرز و عوضی وقتی از خونه بیرونم کرد با دوتا بچه افتادم گردن پدر پیر و از کار افتادم سه سال تمام حتی هزار تومن خرج من و بچه هارو نداد دنبال کثافت کاری بود بعد از جمع کردن اثاثم هر جا نشستن گفتن برده بده باباش  بخوره بعد از چند سال اومدن زندگیم دیدن ولی هیچوقت نه از من نه از خانوادم حلالیت نطلبیدن لعنت بر دات کثیف آدم خود بزرگ بین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه تنهام

اخه چرا یه بچه بودی چرا اینقد سخت بهت گذشته حتی اگه پدر یامادرت روزی یکساعت کارمیکردن نباید اینقدر تو تنگنا میبودی

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

مادرت چقدر چقدر شبیه مامان منه من فکر میکردم مامانم خودم روانیه

چطوریه مادرت؟؟

من فهمیدم که پارانوئید داره 

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
عین‌مادر منه من خونه مجردی دارم ج‌دا شدم ازش نمیفهمه من جدا شدم‌دور بمونم شب و‌روز زنگ‌میزنه درو باز ...

بیا گروه دردو دل کنیم 

من رفتم تو هم بیا

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
مادرت چقدر چقدر شبیه مامان منه من فکر میکردم مامانم خودم روانیه

بیا تو ایتا گروه هست تو صفحع ی ۱۳۹ 

لین کش هست بزن 

من اونجا دردو دل میکنم بقیه ام هستن

کوچیک بودم ، بابام اعتیاد داشت و وضع مالیمون خوب نبود‌..عروسی پسر داییم بود و یکی دیگه از داییام دخترشو برد که براش خرید کنه..منم باهاشون رفتم ، وضعشون خوب بود اما ترسیدن منم چیزی بخوام با پسرشون ساعتها گذاشتن توی ماشین موندیم ..برای دخترش کفش پاشنه بلند گرفته بودن که دلم رفت براش ....اما با اینکه ۱۷ سال میگذره فراموش نکردم ..خدا نگاهمون کرد پدرم اعتیادش رو ترک کرد و روز به روز بهتر شدیم و الان همون داییم خیلی از ما پایین تره ... در صورتیکه با همون وضع داغون مالی که داشتیم بابام به عمم کمک می‌کرد چون وضع بدی داشتن ...خدا به قلب آدما نگاه میکنه همین.

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
انشالله بهترینها نصیبت بشه به حق قائم وآل محمد .به حق امام زمان دعا کردم چون دوسش دارم

مرسی  عزیز  دلم

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
لباس بیرونی نداشتم برم بیرون کفش مدرسه ام تهش سوراخ بود مقنعه مدرسه رنگش رفته بود مامانم واسم چپ کرد ...

منم همیشه مقنعه وارونه میکردم ، منم هر چن سال یبار مانتو بیرون میخریدم ، منم هیچ وقت پول کاشت ناخن و غیره ندارم ، منم بچگیم هیچ وقت پول بهم ندادن تو مدرسه خوراکی بخرم ولی همه بقیه می‌خریدن ، از طرف مدرسه برا مسابقات استانی میرفتیم مدرسه نمی‌برد کرایه رفت و برگشت نمیدادن خودمون باید می‌دادیم، یبار به مامانم گفتم نداد بهم یادم نمیره وقتی همه سوار تاکسی میشدن منم مجبور بودم بشم ولی موقع پول دادن نداشتم بچه ها یکی دوبار برام دادن بعد گفتن به ماچه راننده تاکسی با ترحم میگف نداری برو ولش کن

لباس مشکی ک رنگ و رو رفته شده بود آب میزدیم مشکی نشون بده یا واکس میزدیم😕😑💸

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
چطوریه مادرت؟؟من فهمیدم که پارانوئید داره

مادر منم بابام یخچال خریده بود ازش استفاده نمیکرد شده بود کمد دیواری  یبار بابام ماهی گرفت جنجالی بپا کرد ماهی رو انداخت رفت الان متوجه شدم خودش دوست داشته تو نکبت وفلاکت زندگی کنیم بابام مقصر نبوده مامان من پارانوئید داشت اگه بابام بغلم میکرد تهمت میزد روانی بود همش دنبال جنجال بود مهمون تو خونه راه نمی‌داد از بس تنبل وخسیس بود 

چی مصرف میکنی؟؟

چیزی مصرف نمیکنم عزیزم یه خانم بلای ۵۰سال هستم که از کلاس پنجم برای دیگران بافتنی می یافتم قالیبافی بلد بودم و تعطیلات تابستون با خواهران قالی می یافتیم  اول دبیرستان کنار درس آموزشیار نهضت سواد آموزی بودم سوم دبیرستان دانشسرای تربیت معلم قبول شدم از ۱۸سالگی معلم شدم خیاطی و گلدوزی یاد گرفتم و این کار رو هم انجام میدادم  توی یه خانواده شلوغ و پر جمعیت اما مادر مقتدر و کدبانویی داشتیم و خودمون هم ننه من غریبم بازی در نمی آوردیم کار عار نیست 

البته که فقر هست اما جهل و فقر فرهنگی بدتره دختر ۱۸ساله ای که میگه من لباس ندارم  یا غذا برای خوردن واقعا فقیره دو تا لیف نمیتونه ببافه بفروشه به دو تا همسایه 

این هوایی که گفتم مال سالهای خیلی گذشته هست که امکانات و اطلاعات خیلی کم بود الان که ماشاالله همه چشم و گوش بازی دارن