2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 230721 بازدید | 2413 پست
مادر من کپیه کامل مادر شماست نگا کن الان یه احاق گاز رومیزی خاهرم خریده اونو استفاده نکرد گفت راحت ن ...

مادر شما خسیسه و حیفش میاد

مادر من وسیله نو رو میندازه بیزون 

دیگم نمیخره

اگرم بخره بازم مدتی استفاده میکنه دوباره میندازه بیرون

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تازه مادر من خیلنت میکرد بارها بارها سلیطه بددهن فحاش پدرم وضعش بد نبود ولی مادرم میگفت ما فقیرین گش ...

😭😭😭😭مادرمن به مادرشوهرم‌میگفت وقتی باباش پول نمیده من خودمو بفروشم واسش جهیزیه بخرم؟

ابرومو برد 

خودش میرفت میلیون میلبون مبخرید فرداش میریخت دور

یادم‌میاد میخام بمیرم

گذشته و حال و اینده مو تباه کرد

الانم حالمو بهم میزنه 

زنگ‌میزنه بهم میخام بیام خونت

منم دلم نمیخاد بیاد حالمو بد میکنه 

خورشم حس کرده

هرروز زنگ‌میزنه از قران و پیغمبر و خدیث و ایه احترام به پدرو مادر میگه 

بهش گفتم اون زمان که نیاز داشتم نبودی حالا یادت اومده بچه داری

میگه پدر مادر کافرم باشن احترانشون واحبه 

هنوزم دست از سرم برنمیداره

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
جدا برا من سواله زندگی قبلا انگار سخت تر بودهالان همه لباس خوب می‌پوشن و به ظاهر اهمیت میدنیعنی وضعی ...

به لطف لباس پلاستیکی چینی لباس ارزون شده. الان هم لباس درست حسابی ارزون نیست فقط پلاستیکی های بی کیفیت ارزون هستن.  اون موقع کلا تولید کم بود کیفیت خوب بود‌. الان همه چیز هست ولی بی کیفیت و بع درد نخور

اوف جگرموآتیش زدین شماها. وقتی اینارومیخونم میترسم بخاطرناشکری هایی که میکردم.اون این همه رفاه ونعمت ...

تو کارت از پدر اون بدتر

وقتی یکی از دردش گفته نیا بگو ما تو رفاه بودیم ناشکری و این حرفا 

خیلیا از این جور رفتار بدشون میاد مثلا من همکلاسیم تا فهمید مادر من مرده جلو من گفت قربون مادرم برم دوریش برام سخته و فلان  ابله به خیالش میخواست بآ من همدردی کنه الان کار تو هم مث اونه

حرفاتونو برا کسایی که لیاقتشون سکوته هدر ندین

از خانواده ضعیفی بودم مجردیم‌

الانم که با دوتا بچه اسیر شوهر شدم نه راه پیش دارم‌نه راه پس

دخترم داره گریه میکنه‌مامان شب یلدا همه کیک خریدن میوه خریدن پس چرا ما چیزی نداریم سفره نچیدیم فلان بغضم گرفته خدایا تا کی تا کجا اخه 

یادمه ابتدایی دلم کیف چرخ دار میخاست هیچوقت نخریدم حس عذاب وجدان داشتم اگر میگفتم شاید میخریدن تا کلاس پنج مانتو نداشتم تا کلاس دوم سوم با بولیزشلوار و بقیه با مانتو مدرسه جایی میرفتم خیییلی بد بود 

انقدر مامانم حس خساست میداد یبار کفش از حراجی خریدم دوستم تو مدرسه گفت عهههه من اینو تو حراجی ها دیدم قلبم شکست، یه جوری بود که خودم هم نمیخاستم ازشون 

عزیزم به داشتن و نداشتن نبود کلا زمان دهه شصت فرهنگ عمومی جامعه همین بود. فقیر و دارا این سبکی زندگی ...

خودت داری میگی اون موقع سبک زندگی همون بوده 

الان همه چی ظاهرسازیه خیلیا خونه ندارن و خونه نداشتن عادی شده 

دیگه اینطوری بگم با دلاره هشتاد. هزار تومانی محاله فکر کنی حداقل از دو سه سال قبل به این ور وضع مردم بهتر شده 

وضغ مالی بابام افتضاح بود الان که ازدواج کردم خارسوم حتی تو حرف زدنای عادی هم یه تیکه و سرکوفت بهم م ...

بگو انقد زخم زبون زدی ، زخم مقعد گرفتی

به خودت بیا

قصدم‌ پیر‌ شدن‌ بود ! اما‌ به‌ پایت ،‌نه‌ ب‌ دستت 🥀- درد ها دادی ولی درمانی هنوز 🍂- می‌گفت: ترسی از کسی نیست، ولی احترام قشنگ‌ تره🌝- از رفتار آدم‌ها ناراحت نشو، آگاه شو🖤- به دور شدن نیاز دارم..دور شدن از خونه، خانواده، از دوست و آشنا از غم و دلتنگی از استرس و اضطراب، از آدم‌ها، واقعاً به یه دور شدن اساسی نیاز دارم🌕🖤|•••- گاهی وقتا لازمه اشتباه کنی تا ببینی کی کنارته!🎈 از قوانین زندگی: هرچی کمتر بدونی اعصابت راحت‌تره 🌀•ولی حالم یه جوریه که وقتی یکی ازم میپرسه مشکلت چیه نمیتونم بهش بفهمونم چی داره بهم میگذره، حتی نمیتونم برای خودم توضیح بدم🔸️- آدما رو نمیشه فهمید؛ هر کسی درون خودش یه آدم دیگس🙂چرا کنار بیایم وقتی میشه کنار بزاریم❓️شمام حس میکنین زندگی داره خیلی سریع پیش میره و سنتون الكی الكی هی زیاد میشه 🛌یکی از کدهای تقلب زندگی اینه که : تقریبا هیچکس به شما اهمیت نمیده، معدود آدمایی هم که اهمیت میدن در صورت بروز مشکل حاد تقریبا هیچ کاری جز غصه خوردن ازشون برنمیاد🥀 جدا مراقب خودتون باشید. مراقب جسمتون، مراقب ذهنتون، مراقب سلامت روانتون🌿.تو شلوغش نکردی، همه ما درجه های مختلفی از حساسیت رو داریم. اگه چیزی تو رو اذیت کرده یعنی برای تو اذیت کننده بوده و نیاز نیست بیش از حد توضیح بدی😊 یه چیزی بهت بگم عزیزم؛ هیچکس حق این رو نداره که قضاوتت کنه، چون هیچ کسی واقعا نمیدونه که تو چی کشیدی، اونا شاید جریان ها رو شنیده باشن ولی «اون حسی که تو قلبت احساسش کردی رو احساس نکردن🫂میدونم نمیخوای اینو بشنوی، ولی آدما به تو وفادار نیستن، به نیاز هاشون از تو وفادارن. وقتی نیاز هاشون تغییر کنه وفاداریشون هم تغییر میکنه.⏳️

😭😭😭😭مادرمن به مادرشوهرم‌میگفت وقتی باباش پول نمیده من خودمو بفروشم واسش جهیزیه بخرم؟ابرومو برد خ ...

مادر منم جهیزیهم  که با پول شوهرم خرید پشتی هام رو با پشتی های خودشون عوض کرد گفت خونه اونا کوچیکه جا نمیشه  شش تا قابلمه جهیزیم بود سه تا شو برداشت بزرگارو یکی در میون ، من مادری ازش ندیدم حتی غیر از داماد سلام حتی  یه شب منو دعوت نکرد 

روز مادر برای همه مادرا نیست

۷ ۸سال پیش موقع کنکور حدود۵ هزارتومن جمع کرده بودم کتاب بخرم اونم یک دوماه تو مدرسه چیزی نخوردم که ج ...

قلبم مچاله شد از شنیدن این حرف 

کنکورتو چیکار کردی بعدش ؟ چیزی قبول شدی؟!

برای موفقیت یه کنکوری خسته ولی امیدوار ، یه صلوات می فرستین؟!🤍🥰