2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 233445 بازدید | 2430 پست
من با یک دوستی گشتم دارم عوض میشم وگرنه تا دو سال پیش همون ورژن نکبتی قبل بودم با اینکه کارمندم و او ...

منم فقط دقیقا عین مادرم فقط جم‌مسکنم طلا میخرم البته ۱۰۰ گرمی طلا جم‌کر م ولی استایلم معمولیه دوستام میگن تو‌میتونی بهترین تیپو‌بزنی ولی دلم‌نمیاد اگرم چیزی میخرم ۱۰۰ بار سبک سنگین میکنم ۳ماه بی استفاده یه گوشه میمونه چون مادرم طوری زندگی میکرد که ما باورمون شده بود لیاقت چیزی نداریم و الان‌مثلا ۲ ملیون بدم‌ پالتو کار خیلییی زشتی کردم 

ولی من خیلی زخم خوردم حتی ده سال پیش خودمم نگاه میکنم میگم اخه چرا اون سبک بود الانم نمیگم عالی ام و ...

عزیزم درکت میکنم 

میگن یکی از تله های شیطون و حمله هاش از پشته، یعنی حسرت گذشته رو میذاره تو دل آدما، فکر های منفی راجع به گذشته و اتفاقای بد گذشته رو میاره تو ذهن،

منم تو این تله گیر میکنم ولی باید سعی کنیم سریع ذهنمون رو منعطف فکرای مثبت کنیم و از منفی ها فاصله بگیریم

یک حمله دیگه نگرانی از آینده است

برای همین میگن تو زمان حال زندگی کنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انگار مادرای ایرانی همینن. ما تو سرما نابود شدیم بخاری هاش را تو کارتن گذاشت برا بعد مرگ ما. باورت م ...

خیلی حق گفتی👌 

سر این نهادینه شدن تو ضمیر ناخودآگاه برا منم همین مسئله وجود داشت زندگی ما در کنار بدی ها ش خوبی هاشو هم داشت  اما چون زمان مجردی یکم تو مسئله پوشش محدودیت داشتیم ‌فقط  سالی یا دوسال یک بار میتونستیم بخریم  بعد ازدواجم باوجود وضعیت مالی بسیار خوب همسرم نمیتونستم ازش درخواست لباس کنم یه سه چهار سالی گذشت تا به حد نرمال برسم ‌الانم بسیار لارج خرج می‌کنم😄😅بودن با دوستان ‌جاری های پول دود کن باعث شد منم بتونم خرج کنم ✌️اما الانم با وجود موقعیت هایی که از سر گذروندم بسیار با مدیریت درست خرج می‌کنم از هرچی بهترین ‌وبه اندازه ‌بسیار به مسئله پس انداز  حساسم وسعی می‌کنم از پول و مواد غذایی ذخیره خوبی داشته باشم تا کارم لنگ نمونه .. یادش بخیر اوایل ازدواجم وقتی میرفتم خرید مثلا یه دونه روغن نصفه داشتم می خواستم یه دونه ام بگیرم مادرم طفلکی میگفت حالا داری نگیر هست یه چند باری که لنگ موندم به خاطر عدم موجودی مواد غذایی (شغل شوهرم جوری هست نهایتا هفته یکی دوروز خونه بود)   مادر شوهرم متوجه شد گفت؛ننه جون ببین از هر چیزی سعی کن دوسه تا کنار داشته باشی که شوهرتم پرسید چیزی کم داری یا ن بگو اره بزار بگیره بیاد که یهو مهمون اومد وخودت تنها بودی موقعیت خرید نداشتی از فروشگاه خونت بردار ‌استفاده کن👌🙃حق میگفت بعد اون خیلی راه افتادم😄 بعدش هم خوب بگیرید خوب بپوشید که خدا جاشو بهتر پر میکنه شاکر خدا باشید ‌برای زندگی تلاش کنید وبزنید وبرقصید ‌از گذشته ها فقط تجربه هارو بیرون بکشید که چیشد اونطور شد وجه کنیم که بهتر بشه  وغصه هارو بزارید بیرون در دلتون❤️🍯

💁‍♀️بچه ها دقت کردین بلاگرای سایت تو این تاپیک نبودن؟

میخوام بگم تاپیکای بلاگرای سایتو میخونین نگین خوشبحالشون چه خوبن مهربونن خوش انرژین زیبان و ...شرایط زندگی خیلی رو ادم اثر داره

تو تاپیکام ک.د تخفیف دیج.ی کالا میذارم 
من چرا باید امضای تو رو بخونم آخه همینجوریش به همه ی وسایل و لباس های اضافی انقدر احساس دارم و میگم ...

از کی میخام عوضش کنم بلد نیستم خببب

شاید اون عنکبوتی که توی اتاقت بود و تو کشتیش بهت به چشم یه دوست نگا میکرد👀🍃
منم فقط دقیقا عین مادرم فقط جم‌مسکنم طلا میخرم البته ۱۰۰ گرمی طلا جم‌کر م ولی استایلم معمولیه دوستام ...

من طلا میخریدم خانم ذوق میکرد الان فهمیدم چرا که پولا خرج نشه طلاهایی که هرگز استفاده نکردم

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی
عزیزم درکت میکنم میگن یکی از تله های شیطون و حمله هاش از پشته، یعنی حسرت گذشته رو میذاره تو دل آدما، ...

من ازدواجمم بخاطر این مشکلات درست نمیشه چون خودم را دوست ندارم

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی
خیلی حق گفتی👌 سر این نهادینه شدن تو ضمیر ناخودآگاه برا منم همین مسئله وجود داشت زندگی ما در کنار بد ...

این نکته اخرتون را واقعا تجربه کردم. من اصلا لباسی نداشتم که بخوام رد کنم که جاش پر بشه ولی از وقتی اینکارو کردم شاهدم که قشنگ پر میشه و با بهترشم جاش پرمیشه. من شغلم جوریه خرت و پرت زیاد بهم میدن مادرم نمیتونه ببینه اینا خونه هست سریع بین فک و فامیلش پخش میکنه یکبار لواشک خودم خربدم جمع کرد ببره بچه های فامیلش بده گفتم اینا را خریدما گفت خب باشه انگار هنوزم حقی برا بچه خودش وجود نداره روحیه ایثارگری مزخرف که ریشه عدم عزت نفسه و غیرمستقیم القا کردن به ضمیرناخوداگاه که تو دوست داشتنی نیست و کافی نیست دیگران مهم ترن!

شوهر من ادم بدی نیست عزیزم مطمئنم با هرکی دیگه ازدواج میکردم صدبرابر بیشتر از این تحقیرا نصیبم میشد، ...

اصلا این حرفو نزن ، یه جوری میگی انگار قبول کردی که یه بخشی از این تحقیر ها حقته در حالی که حق هیچ انسانی نیست تحقیر بشه مگه جرم کردی که خانوادت فقیر بودن ، خب شرایط مالی که دست تو نبوده 

باهاش صحبت کن که دیگه اینجوری بهت نگه 

آدم خوب کسی رو آزار نمیده

کاش مشکل خانواده منم ضعف مالی بود...

کاش کاش کاش...

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

با ادامه تحصیل، شغل خوب، همسر خوب و ...

همسر خوب را از کجا باید یافت؟