2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 217706 بازدید | 2337 پست
منم یه چی میخرم مث مورچه ذخیرش میکنم واسه بعد که یه وقت کهنه نشه ،ازون طرف همش لباس کهنه ها رو میپوش ...

وای چقدر شبیهیمممم

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای منم اصرارمیکردم ماشین ظرفشویی بگیره گفت خونه بابات باجوراب کهنه ظرف میشستی اینجا ماشین میخای ،از ...

خوب چیزایی که میخوای باید آهسته آهسته بخوای. با زبون نرم بخوای. باید حس کنه زن قانعی هستی. منم که خونه بابام همه اینا بود. سرکارم میرم هر ماه کلی پول میارم. خیلی چیزا نمیزاره بخرم چون خواهراش و مادرش ندارن به نطرش خرج زایده. و اگر اصرار کنم جنگ جهانی میشه. منم هیچی نمیگم با اینکه همه دوستام اون وسیله دارن. 

برعکس اصلا خوشگل نیستم اون دوره که خواستگار داشتم واسه تقریبا ۱۰ تا ۱۲ سال پیشه که کم کم اومدن و من ...

چی میگی دختر.ما ده ۱۲ سال پیشم که گرونی نبود خواستگار نداشتیم. تازه قیافه هامون و وضعمونم خوب بود😁😁😁

خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری

متاسفانه امثال منو شماجوری بزرگ شدیم که انگار حق خودمون میدونیم اینجور چیزارووگرنه چطور کتکت میزنه و ...

با نطرتون موافق نیستم. زندگی اش خراب کنه که چی. بلاخره دعوایی شده اونم کنترل اش از دست داده. تو زندگی پولدار ها هم این چیزا هست. 

باید ببینه مکالمه و موضوع دعوا چی بوده کار به اونجا رسیده. نه اینکه زندگی اش بترکونه. 

با نطرتون موافق نیستم. زندگی اش خراب کنه که چی. بلاخره دعوایی شده اونم کنترل اش از دست داده. تو زندگ ...

من نمیگم زندگیشو خراب کنه

اصلا

من میگم وقتی خودشو در حد یک زندگی نرمال نمیدونه

درحد خوردن یک غذای خوب

باید تراپی بره

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
خاک تو سرم نمیدونستممرسی گفتی میرم میگیرم بخورم

عزیزم چرا خودت اینقدر بد خطاب میکنی. کلمه "خاک تو سرم" خیلی بار منفی داره. همین کلمات هم تو زندگی ادم تاثیر داره. 

خرابی دندون از کم خونی هم هست(تره بخور)

از کمبود کلسیم هم هست( کلم بخور)

از بهداشت دندانم هست(اب نمک قرقره کن)

ویتامین دی هم دایم نباید خورد عوارض داره

ما ندار نبودیم 

منتها من اولویت خونواده م نبودم

چون بچه وسطی بودم  

همیشه لباس کهنه خواهرم برای من می‌شد 

یادمه روزیکه با خواهر های همسرم رفتبم واسه خرید نامزدی کفشم سوراخ بود 

یواشکی به مامانم زنک زدم مامان کفش ابجی و بفرست بپوشم ولی مامانم سرم داد کشید لازم نکرده 

با دمپایی رفتم خرید نامزدی 

خدا از خوانواده شوهرم راضی باشه هیچ وقت به روم نیوردن 

انشالا که فقط خیر جلوی راهشون باشه  

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
🥲🥲🥲بمیرم برا خودمون الان شوهرم می‌بره لباس مارک برام میخره خانوادم میگن شوهرت ولخرجه 😅

منم با خانواده ات موافقم.🤣🤣🤣 لباس مارک واقعا پول حروم کردن. حالا گاهی نه. ولی همون بدون مارک اش با همون جنس میشه یک سوم قیمت خرید. خوب چه کاریه

چند سال پیش اعتیاد پدر و بی پولی  و چندتا بچه قدو نیم قد

تو همچین روزی به علت بدهی قطعی برق و هیچ وقت یادم نمیره 

تا صب پدرم نخوابید و اشک ریخت  هرسال شب یلدا یادم می افته 😔

خانوما اون دوره گذشت 

الان فقط عشق بدید و گذشته رو رها کنید

چیکار میشه کرد دیگه

فقط با یادآوری گذشته فقط روح و روانمون به هم می ریزه.

جز درد هیچی عایدمون نمیشه

بچه هامون متوجه حالمون میشن آسیب درونی میبینن