2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 240432 بازدید | 2445 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا انقد بچه اخه میاوردن. ای خدا. چندساله فوت شدن؟

من دیگه ازدواج کردم خدا رو شکر شوهرم وضعش خوبه خیلی بهشون رسیدگی کردم. سال ۱۴۰۰ فوت کردن. خدا بیامرزه مدرم رو شب جمعه هم هست. ولی دیگه ودقعا همین بود سطح درآمدش . ولی خیلی متوقع نبودیم تو زندگی الانم نیستم . 

عشقم دخترم و باباشه

دخترای گل

خواهرای عزیز

خانما خیلیاتون الان مادر شدین

لطفا دیگه به گذشته فکر نکنید

اگر نیازدارید یک مشاوره برید

وحالتونو دریابید

این تاپیک کاش قفل بشه

وحتی حذف بشه

واقعا ناراحت کننده است

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
همش یه طرف غصه خواستگارایی که میومدن وضعیت رو می‌دیدن وفرار می کردن یه طرف یادمه یه بار سوار تاکسی ش ...

منو هم به یه خانواده معرفی کرده بودن پولدار پسره خوشگل و خوشتیپ و چش رنگی ،معرف بهشون گفته بود وضع ما بده ولی دخترشون خوب و محجوبه ،خلاصه اون رو مادر پسره همراه دوتا خواهرای پسره اومدن خونمون ،نشستن کل نیم ساعت چشمشون به در و دیوار بود و منو هم نپسندیدن نگام میکردن چش غره میرفتن😂😂😂😂 اخر هم چیزی نخوردن و رفتن و به معرف گفتن که گفته بودی وضعشون بده ولی فکر نمیکردیم تا این حد 😂😂😂 اینو میگم الان میخندم ولی سالها یاداوری میکردم غصه میخوردم 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
صفحه ی چند شما توضیح دادید؟

صفحه 32 اگه اشتباه نکنم

خواهرم هم بازی بچگیهام تمام دردای عالم و به جون میخرم که تو درد نکشی عشق خواهر میدونم موهات چقد قشنگ بود بازم موهات بلند میشه قشنگ میشه تو فقط غصه نخور 😭خواهرم همه کسم پاشو بیا اطاق و با چادر مامان نصف کردم برای خاله بازی ایندفعه جر زنی نکردم نصف بیشتر و دادم بهت 😭بیا برات قورمه سبزی که عاشقش بودی پختم بیا بخور بمیرم بمیرم برای خواهرم بمیرم که دیگه نمیتونی غذا بخوری .آقا جانم آقا دلم خونه آقا جان هم بازی بچگیهام ؟ نگیر از من یا صاحب الزمان ادرکنی.