2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 259226 بازدید | 2505 پست

الان بهترین زندگیو دارم جتی از ۴ ۵ سال قبل هم زندگیم بهتر شده 

شوهرم ادم خوبیه

پول دراختیارم میذاره

رفاه کامل دارم

حتی میگه تو خونه کار نکن و کسیو بگیر انواع و اقسام لوازم راحتیو فراهم کرده از جارو رباتیک و ظرفشویی و فلان و فلان

ولی ولی ولی اون دوره یه چیز دیگه بود

درسته از نظر مالی ضعیف بودیم

ولی زندگیا چه قشنگتر بود قبول دارین؟

چقد پر برکت تر بود

چقد دلم برای کودکیم و بازیاش تنگ شد 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط زورم میاد5تابچه از بیلباسی و وغذایی انگشت نمایی عالم بودیم بعد پدرم جگر گوسفند میگرفت سرخ میکرد ...

بایات عقل هوشش عادی بود یا یکم ساده طور اینا بود؟؟

چی میکشه این بشر روی کره زمین💔💔💔

توی خانوادم ضعیف هستم ولی مادرم میره کار میکنه نمیزاره خار باشم . خودمم تلاش می‌کنم که خار نشم تا حر ...

دستای مادرتو ببوس

مادر من از پول بابامون دلش نمیاد ما یه چایی بخوریم 

به خدا باید سرتاپای مامانتو بوس کنی 

خودمم سالها کار کردم و از پولم برای بچه هام خرج میکنم

من یسال مجبور شدم باکفشی که جلوش سوراخ بود ررم مدرسه همکلاسیم واسه این که حال من بی زبونو بگیره از ع ...

ای بابا بچه مدرسه ای بودین اونم یه چیزی گفته 

دلتو بزرگ کن چرا نفرین میکنی 

دلت سیاه نباشه انقدر...واسه خودت خوب نیست

نکنه فکر میکنی خدا به خاطر اون حرفش بهش بچه نداده🤦‍♀️

هوا دچار غم است🥀انسان دچار تحمل🥀                                                                                                              آخر یه شب این گریه ها سویِ چشامو می بره🍂                                                                                                                   ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

يه سوال حس ميكنم الان در اين حد ك تو تايپيك حرف زديم فقر نيست

درست حس میکنی

الان فقر ب اون صورت ک قدیما بود نیست

قبل از هر ۱۰ خانواده ۷ تاش فقیر بودن

الان فقر کمتر شده 

قدیما ادما سال ب سال برنج میخوردن عید ب عید ولی الان غذای دم دستیمون برنجه

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
ای بابا بچه مدرسه ای بودین اونم یه چیزی گفته دلتو بزرگ کن چرا نفرین میکنی دلت سیاه نباشه انقدر...وا ...

خیلی کارها بامن کرد این یه نمونش بود دبیرستانی بودیم بچه هم نبود .

لایک نکنید .توروخدا 
سلام به همه ی درد کشیده ها💎یه وقت هایی میگم حقم نبود اونهمه رنج تو بچگی یه وقت هایی ام میشینم فکر م ...

روح برادرت در ارامش ابدی عزیزم 😔😔😔 خیلی ناراحت شدم

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
خیلی کارها بامن کرد این یه نمونش بود دبیرستانی بودیم بچه هم نبود .

دبیرستانی هم بچه محسوب میشه

هر چی بوده گذشته 

چطور دلت میاد میگی خدا بهش بچه نده

هوا دچار غم است🥀انسان دچار تحمل🥀                                                                                                              آخر یه شب این گریه ها سویِ چشامو می بره🍂                                                                                                                   ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

با خیلی از دوستام نمیتونستم برم بیرون معمولا بهونه ی درس رو می‌آوردم چون پولی نداشتم که خرج کنم

من تولد و جشنا رو نمیرفتم ،همه جمع میشدن خوش میگذروندن و فرداش تو مدرسه تعریف میکردن و من بخاطر اینکه لباس نداشتم نمیتونستم برم

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
من چرا همیشه دلم میخواست به منم بدن یادمه کفش ومانتو میاوردن پخش میکردن

من اصلا خوشم نمیومد حتی الانم ازینکه یکی بهم کادو بده متنفرم ،دوبرابرشو پس میدم که روحم اروم بگیره

من بابام خیلی پولدار بود خیلیبهترین جای تهران زندگی می‌کردیمبابام واسه کل فامیل دست ب خیر بود همه رو ...

چه تلخ منم همین مشکلو دارم 

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋