2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 179549 بازدید | 1990 پست
باور میکنی اللن وضعمون خیلییی عالیه مثلا خاهر کوچیکم‌برا مادرم راننده شخصی میگیره لباس میلیونی طلا ...

تحمل چنین ادمایی سخته ولی سعی کن بیخیالی طی کنی وگرنه اون که متوجه کار بدش نیست خودت اذیت میشی با حرفات فقط غصه خوردم الان متاهلی؟

زندگی یک شور است زندگی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ان شاءالله همگی زندگی خوبی تجربه کنیم در آینده.. و هیچکس نبینه این روزا رو..ان شاءالله ب سلامتی بارد ...

باشه عزیزم خودمم تو همین فکر بودم کم کم بگیرم دهن شوهرم واسه این موضوع باز نشه واقعا حوصلشو ندارم

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
بگو که باهم زندگیو ساختین وگرنه غصه ولم نمیکنهچه قدر ناراحت شدم برای شما و همه افراد تاپیک من خودم ت ...

شوهرم وضعش خوب بود همه چی در حد متوسط واسم فراهمه ولی همش منت و سرکوفت

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
يه سوال حس ميكنم الان در اين حد ك تو تايپيك حرف زديم فقر نيست

چرا عزیزم اتفاقا خیلییییی زیاده من یه همکار دارم ندیدم بیشتر از سیبزمینی چیزی بیاره سرکار 

۱ ماه پیش خودکشی کرده بوده خودشو داشته دار میزده زنش میاد سریع طنابو‌میبره داشته تموم‌میکرده 

بله‌ برا ماهم همین بود خیلی پولدار خیلی خیلی هم خسیس آرزوی اینک خونه پدری یکبار لباس یا کیف و کفش ن ...

الهی بمیرم عزیزم. کاش لااقل الان با یه آدم دست‌و‌دل‌باز زندگی می‌کردی.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
تاالان حتی خونه مامانم آبگرمکن نداره وهیچی شوهرم وخانوادش خیلی تحقیرم میکنن ولی نمیتونم برگردم خونه ...

با همسرت صحبت کن نزاره خانواده اش تحقیرت کنن فقره دیگه دزدی و هیزی بده 

زندگی یک شور است زندگی 

خواستگاره خبر داشت از وضعتون؟به فامیل چه کی میاد خواستگاری شما مردم چه پررو و حسودن

اره خبر داشت مشکل اخلاقی داشت دنبال یه زن بی سر و زبون و خانواده بی پول میگشت بزنه تو سرش صداش درنیاد 

فامیل از صدتا دشمن بدترن

من مادرم تو خونه های مردم کار میکرد من و خواهر کوچیکمم صبحای زود بیدار میکرد با اتوبوس میرفتیم خونه ...

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

تحمل چنین ادمایی سخته ولی سعی کن بیخیالی طی کنی وگرنه اون که متوجه کار بدش نیست خودت اذیت میشی با حر ...

من مجردم خونه مجردی کرایه کردیم با خاهرم از پیشش رفتیم ولی به ش زیاد سرمیزنبم خاهرم که نصف هفته پیششه ولی من دیگه تحملشو‌ندارم کلا تا دوریم خوبیم با هم روزای مه میاد یا میریم پیشش دعوا توهین تحقیر در حدیکه من همیشه خودمو‌نیزنم همسایه ها میان  ارومم میکنن

زمان دانشجوییم تو خابگاه همه پتو گلبافت جنس خوب داشتن من پتو پلنگی،

هیچ وقت ظرف غذا نداشتم تو مدرسه، 

هنوزم ک هنوزه بابام داماد سرخونس کلی تحقیر و ناسزا میشنویم در صورتی که ملک داره ولی نمیفروشه.

دستام همیشه از بچگی چروک و خشک و زشت بود، چون مثل دوستام مرطوب کننده نمیزدیم.

تو عمر ۲۷ سالم بیشتر از پنج بار کافی شاپ و بیشتر از یه بار رستوران نرفتم

اکثز غذاها و فستفود ها رو نمیشناسم

حتی الان ک گاهی پول دارم تو اینستا چیزی ببینم  نمیدونم برم چچوری سفارش بدم چون بلدنیستم و روم نمیشه‌

. بخاطر فقز یدونه کلاس کنکورم نرفتم.

پاشنه کفش کهنه م وسط دانشکده وا رفته بود و کلی مسیر بدهاش رفتم و نفهمیدم .خیلی چیزااااا

والا دلیلی ندارم دروغ بگم دبستانم دقیقا همینجور باید،یا شما معلمی مدیری هستی که بهت برمیخوره ولی من ...

ببخشید درست میگی من که خبر ندارم پس مسئولای مدرسه تون خیلی نفهم بودن‌. خدا رو شکر عرف تمام مدارس نبود