2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 177732 بازدید | 1980 پست

شما از فقر میگی من ازتنهایی تو شهر غریب رفتیم نه فامیلی نه کسی. چون فقط بابام اون شهر رو دوس داشت.تک فرزند بودم غصه میخوردم همه مناسبت ها مثل شب یلدا روز مادر  تولدها وغیره همه دوستام خونه فک وفامیل یا خانواده پر جمعیت داشتن. من تنها با پدر ومادری که سنشون زیاد بود. ولی عاشقشون بودم‌ ولی خیلی سخت بود تنهایی.😭لعنت به تک فرزندی. حسرت همه چیز به دلم مونده‌ الانم پسرم ارزوشه اجی واسش بیارم ولی راضی نمیشه دعاکنیدشوهرم  راضی بشه بچه دارشم.مثل خودم تنها نمونه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی بچگی هامون شبیه به همه منم میوه های که کمی گاز زده بودن از تو لجن برمی‌داشتم پاک میکردم می‌خورد ...

یبار یکی داشت ساندیس می‌خورد اینقدر نگاش کردم بنده خدا نصفشو داد بهم دلش سوخت واسم اونم همسن خودم بود مردم لاکچری بودن من فلک زده بودم

انقدر سختی کشیدم که الان با سن کمی که دارم از زندگی خسته شدم هر بلایی بود سرم اومد و الان زندگی خوبی دارم ولی وقتی به گذشته فکر می کنم بدنم میلرزه و میترسم و همیشه تو ذهنمه 

اکثر این دردا از پدر مادرای بی فکره

آخه یکی نبود بهشون بگه شما ک نداری غلط میکنی راست و چپ بچه پس میندازی 

بابای من ک از بچگی داشت ولی خسیس و احمق بود نمیدونس چ جوری استفاده کنه از پولش

یادمه پول ب زنای ج میداد ولی من با کفش و لباس پاره میرفتم مدرسه

حق گفتی دقیقا چشم. دیدن پیشرفت خانواده مارو ندارن الان همگی متاهلیم

دلت و نزار اونا اگه ادم بودن  دست میگرفتن مام داریم تو فامیل مثل اژدها دهن باز کردن فقط بدبختی ببینن 

زندگی یک شور است زندگی 

اره دقیقا فقط هیچی واسه بچه هام کم نمیزارم من یادمه میرفتم مدرسه دلم میخواست پول ببرم اونجا کیک وکلو ...

وا عزیزم وقتی بچه دوس نداره غذای مضر بوفه رو بگیره تو اصرار داری بگیره؟؟ خودت لقمه بگیری بهتره تا غذاهای بوفه