2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 177090 بازدید | 1978 پست

دلم‌کباب شد با کامنتا😭🥺💔

این زندگی حق مردم من نیست بخدا نیست😭😭

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر منم دست کمی از پدر شما نداشت هرروز دعوا و کتک زنی داشتیم تو خونه هممون با شلنگ میزد مادرمو خفه م ...

بابای من مظلوم بود دست بزن نداشت مامانم بد بود افسردگی گرفت خودکشی کرد یه مدت تحت نظر روانپزشک بود 

يه سوال حس ميكنم الان در اين حد ك تو تايپيك حرف زديم فقر نيست

بله نظر منم همینه آلان به نظرم توی ۹۰ درصد خونه ها غذای خوب پیدا میشه من یادمه یه بار۱۴ روز روغن نداشتیم همش غذاهای بدون روغن می خوردیم یه بارم یکی از آشناها ما رو به یه خونواده خیلی پولدار معرفی کرده بود که من بدبخت رفتم کمک رو تحویل بگیرم دوم راهنمایی بودم رفتم توی یه خونه هزار متری که مثل قصر بود زنه یه کیلو برنج ریخته بود توی نایلون داد دستم دوست داشتم خودمو بکشم

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷
افرین خوشحال شدم نسل بعضی رفتارا باید منقرض شه دیگهسن کم خیلی بده منم سنم کم بود انقد الکی کوتاه میو ...

حقیمتا از نظر روحی و روانی دیگه ب پوچی رسیدم

تحمل کوچکترین حرف مفت رو ندارم

راحت ج میدم و سیفون رو میکشم میرم....

حیف حیف اون زمانی ک الکی حرص خوردم گریه کردم و بلد نبودم با آدم چیپ چجوری رفتار کنم....

خاهرم بهم میگه قصه زندگیمونو بنویس اینقدر بدبختی کشیدیم نه تنها من همه ی خاهربرادرام ک هرکدوم بخان ا ...

اخ عزیییزم  چقد عذاب کشیدی  تو و خانوادت 

واقعا اینهمه بی عدالتی تو این دنیای بی رحم نفرت انگیزه

حقیمتا از نظر روحی و روانی دیگه ب پوچی رسیدمتحمل کوچکترین حرف مفت رو ندارمراحت ج میدم و سیفون رو میک ...

بنظرم الان بزرگتر شدی و عاقل تری 

ولی بچها اکثرا دل نازک و با کوچیکترین چیزا دلشون میشکنه 

نمیدونن چی جواب بدن

یادمه لباس زمستونی نداشتم مدرسه میرفتم میگفتن یخ نزدی از سرما لباست کو ، میگفتم گرممه سرما حس نمیکنم ...

منم.یه روز برف آمده بود.شیفت صبح من بدون کاپشن ..تازه بچه ها میپرسیدن میگفتم گرمه خخخخ.

بله نظر منم همینه آلان به نظرم توی ۹۰ درصد خونه ها غذای خوب پیدا میشه من یادمه یه بار۱۴ روز روغن ندا ...

اون زمان هم خیلی ها داشتن من فکر میکردم فقد ما نداریم 

شاید الانم همینجور باشه  تو این اوضاع گرونی 

دورت بگردم سختیهای ک من کشیدم کسی نمیتونه حتی تصور کنم اینجا خیلی چیزارو بیان نکردم متولد ۶۲ هستم ال ...

من بابام خیلی پولدار بود خیلی

بهترین جای تهران زندگی می‌کردیم

بابام واسه کل فامیل دست ب خیر بود همه رو ب نون و نوا رسوند....

امااااا مادر خسیس و پدر ساده جفتشون هم پسر دوست

ترکیب وحشتناکی بود...

هیچوقت اولویت نبودم

اینجا خوندم یکی آرزو داشتن جامدادی کتابی داشت یادم افتاد اول مهر رفتیم خرید برای برادرم بهترین وسایل رو خریدن منم جامدادی خواستم مامانم گفت تو میخوای چکار خراب میکنی من با گریه خریدم...

همین گریه رو واسه خرید جهاز هم داشتم

بابام بعد از ازدواج من بشکست شد برادرمم یه دست و پا چلفتی بیش نیست مامانمم مریضه

اما دلم برای هیچکدوم نمیسوزه 

الان منو میخوان ک هی برم سر بزنم ولی سه ماه یبارم مسلم نمی‌کشه برم...

انقد چیزا بود ک حسرتشو خوردم ولی برای برادر بی عرضه ام فراهم بود

اصلا گاهی میگم حقشه ک هیچی هم نشد تو زندگیش...

پر نفرتم....خسته ام....

اخ عزیییزم چقد عذاب کشیدی تو و خانوادت واقعا اینهمه بی عدالتی تو این دنیای بی رحم نفرت انگیزه

دنیا جای وحشتناکیه من خونه بابام بد بود منو دادن به این اشغال چه زجرهایی ک بااون لعنتی کشیدم از کتک وخیانت وفقرش بگیر تا دست بزنش بابدبختی از شرش خلاص شدم