2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 197000 بازدید | 2175 پست
قابل توجه اونایی که میگن بچه دار شین خدا روزیشو میده!مزخرف ترین جمله ای که وجود داره همینه.اگه پول ن ...

نگو اینو بخدا

خیلی ها یکی دارن همونم درست جمع نمی‌کنند

داداش من ۴ تا داره با هر بدبختی درمیاره نمیزاره سختی بکشند

همه چی به همت و عرضه و شعور والدین مربوطه

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خیلی ناراحتم که اینجورم،شایدم خوب خرج کنما ولی همین که از نظر ذهنی مدام درگیری دارم با خودم خیلی ...

منم همینجوریم

خرج‌می کنم‌ولی باعذاب وجدان

البته خرج کردنمم نسبت به بقیه کمه 

سعی می کنم چیزایی کن‌واجب نیستن نخرم که بتونیم پس انداز کنیم شابد تونستیم‌خونه بسازیم

اینطور نیست که حرفی برای گفتن نداشته باشیم.                    درحقیقت حرفای ناگفته زیادی داریم.      اماچون هر انچه که تابه امروز گفته ایم بی فایده بوده دیگر سکوت کرده ایم... 
خونه بابای منم همینجور بودالان خونه خودمم پسرم روش نمیشه دوستاش بگه همه جی داغونولی حقوق بگیرم کم کم ...

بخدا گاهی دلم واسه خونه بابام‌تنگ‌میشه.همون خونه کوچیک ساده.با چهارتا پشتی کل پذیراییمون پر میشد.هعی

اونجایی که پدر نداشتم تنهایی با مادرم زندگی میکردم و برادر ناتنی هام درسته کاری نداشتن باهام ولی طرز حرف زدنشون تحقیر کردنشون نا عدالتی هاشون اصلا یادم نمیره😔

واژینیسموس شدید بودم درمان شدم حسم تعریفی نداره فکر نمیکردم هیچوقت خوب بشم از خدا میخوام هیچکس درگیرش نشه میخوام به هرکی که این مشکل رو داره تجربیاتمو بگم 

خونه بابای منم همینجور بودالان خونه خودمم پسرم روش نمیشه دوستاش بگه همه جی داغونولی حقوق بگیرم کم کم ...

بابام هربار بهم زنگ‌میزنه میگه ببخشید من به عنوان پدر واست هیچ کاری نکردم.دلم آتیش میگیره

آره خیلی شبیهه فیلم دردناکیه دهه ۶۰ نشون میداد دوتابچه بودن باباشون میرفت دنبال چیزای ارزون یبار خاس ...

وای من خیلی بچه بودم یه چیزایی از این فیلم تو ذهنمه همش دنبال اسم فیلم بودم 

یادت نیست چی بود اسمش ؟ 

با یه سکانس کلی گریه کردم که بچه گشنه بودن بابامون یه اسکناس درآورد خیلی کم بود بچه ها گفتن بابا با این چیزی نمیدن

خودم نه اما بابام توی ضعف بزرگی بزرگ شد تو 18سالگی  دندون خراب داشت اما چون پول نداشت درستشون کنه همشو کشید از 18سالگی دندون مصنوعی گذاشت می‌گفت یکی از فامیلاشون که پولدار بود میومد جلو اینا کباب میخورد میجویید تفش میکرد می‌گفت بخورینش می‌گفت که از 12/13سالگی حمالی کرده کلاس شیشم شده بود معلم از اون موقع مشغول به اون شده بود

خودم نه اما بابام توی ضعف بزرگی بزرگ شد تو 18سالگی دندون خراب داشت اما چون پول نداشت درستشون کنه هم ...

و ازش ممنونم که نزاشت منم همونارو تجربه کنم مرسی ازش که تو نعمت بزرگم کرد دستاشو میبوسم

امشب داشتم گوشت تفت میدادم واسه لوبیاپلو یه دفعه یاد گذشته افتادم حالم بد شد ،یه جور با حسرت نگاه گو ...

چقد غم حرفات حس شدنیه

ینی همه فقیرا انقد غمگینن؟😔

موقع بحث ریپلای نمیخونم دیگه🤣😘🖐
چرا به مادرشوهرت نمیگی

والا اینا اصلا حالیشون نمیشه فقط بلدن بزائن جاریم ۲۹ سالشه دخترش ۹ سالشه مادر شوهرم دیروز همش میگفت چرا حامله نمیشه نمیدونم رحمش مشکل دار میشه و فلانه خب اخه به تو چه زن همش سرشون تو ماتحت  مردمه 

شاید اون عنکبوتی که توی اتاقت بود و تو کشتیش بهت به چشم یه دوست نگا میکرد👀🍃
قابل توجه اونایی که میگن بچه دار شین خدا روزیشو میده!مزخرف ترین جمله ای که وجود داره همینه.اگه پول ن ...

دقیقا بهشونم میگی ناراحت میشن فقط الکی میزان بدون پول آینده 

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد