2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 115407 بازدید | 1442 پست
چقدر بده آدم فقیر باشه ولی ادب داشته باشه

من ادب دارم مثل تو عقده ای نیستم 

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هم بی پول بزرگ شدی هم واست وقت نذاشتن ادب یادت بدن

دلم برا خانوادت میسوزه که ترو تحمل میکنن

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
من هنوزم از خیابون رد میشم یه سر ب لوازم تحریری میزنم میرم به گذشته ب اینکه چقد بابت هر کدوم از اینا ...

دقیقا همینطوره 

منم الان میتونم بخرم ولی دیگه بهم لذت نمیده چفایده

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩
جدیا دلم برات سوخت عزت نفس هم چیز خوبیه

چیزی که تو نداری 

کوپن روغن و برنج ومیفروخت چون غذا درست نمیکرد علاوه برفقر کدبانو نبود بلد نبود چطور زندگی کنه پولیم ...

حالا مامان من برنج کوپنی هارو جم میکرد میپخت برا فامیلای خودش و اتفاقا به ما هم همون تخم مرغ میداد البته تو بشفاب سبزی خوری میداد انواع و اقسام هر چی با تخم مرغ میپزن بعد کوپنی های داییم و مادر بزرگمم از پول بابام میخرید 😂 میبرد میداد در خونشون چون پدر بزرگم فوت کرده بود. بعد بابام‌باطربساز بود شهرستان کار میکرد کم میومد این کره و عسل و اینا میخرید قایم میکرد تنهایی میخورد🤣 میگفت فشارم کمه مریضم . وقتی ۱۶ سالم بود شوهرم داد یه ... ۲۵ ساله کچل شکم دار بعد هی میرفت چوقولی اونم میکرد به بابام چون پسر خواهر بابام بود خلاصه یه جنگی انداخت و طلاق مارم گرفت بعد دو جور تو خونه غذا میپخت😅 بچه های بابام ازدواج و رفته بود برا من یه جور مال داداش کوچکم یجور تا من سو تغذیه شدم رفتم سالمندان🙈 کار کردم . دیگه شوهر کردم هی میگفت طلاق بگیر تا اخرش برحمت خدا رفت و جمعی را از فیض وجودش محروم نمود🙈

چرا مامانی دهه شصتیا اینجور بودن واقعا😎 خیلی خوب بودن....

همیشه دوستام پدرانشون میومدن جلودرمدرسه دنبالشون من هیییچکس نمیومد بابامم ماشین نداش ... چندبار بابای دوستم ک میومد دنبالشون منم باصرار دوستم سوار شدم باذوق 

ی روز برف شدییییید گرفته بود دیدم چ حس عجیبیه بابای ادم با ی ماشین گرم و نرم بیاد دنبال ادم نمیدونم چرا دیگ منو سوار ماشینشون نکردن ... 

من جدای مسائل مالی خانواده بی مهری داشتم هیچوقت کنارم نبودن مامانم ی بار نمیومد مدرسم ... کنکورم با ماشین بابای دوستم رفتیم جواب سلاممو نداد پدرش برگشتنی تنها برگشتم خونمون اطراف تهران بود ... 

من خیلی جاها شکستم وقتی برام خواستگار اومد گفت تو تو دهاتی 

دلم برا خانوادت میسوزه که ترو تحمل میکنن

عزیزم میشه ریپلای نکنی اون کاربرو..‌کسی ک‌ غم و ناراحتی‌های یه آدم دیگه رو کوچیک میشماره تکلیفش معلومه

ریپلای نکن دعوا نشه...بزارین تاپیک بمونه ...ممنون🌹🌹🌹

عزیزم میشه ریپلای نکنی اون کاربرو..‌کسی ک‌ غم و ناراحتی‌های یه آدم دیگه رو کوچیک میشماره تکلیفش معلو ...

واقعا آدمی که شخصیت نداره از چت کردنش هم معلومه... متاسفم براش واقعا خانوادش چنین موجودی رو چطور تحمل میکنن. طرف اومده پست گذاشته از بدبختیاش گفته این بهش میگه چقد مینالی نه یبار ن دوبار....متنفرم از همچین آدمای  بکو میخونی رد شو حالا اینجور جواب میدی بهت جایز میدن عقده ای

گفتی لباس یادم افتاد فقط یک دست لباس عروسی داشتم به فاصله کمم عروسی رفتیم همونو پوشیدم دختر داییم در ...

به ما که کلا لباس مجلسی نمیخریدن مگه اینکه عروسی فامیل نزدیک میبود یه لباس زشت میخریدن.تو ۱۰تا عروسی همونو میپوشیدم فکر کن لبایس کوچیک شده بود ولی اینا نمیخریدن خودمم قلم نمیرسید بگم بچه بودم به فکر این چیزا نبودم

ندار نبودن ها به فکر همه بودن جز بچه های خودشون...

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
اره دیدم چند بارم تو رو ریپ زد...ولش کن ...

ولش کردم.هرجامیرم یه دیونه جلومه😂😂😂😂