2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 102785 بازدید | 1267 پست

بابام از صبح زود تا آخرشب سرکار بود 

روزای تعطیل همه اقوام میرفتن بیرون تفریح خوشگذرانی 

من و مامانم خونه بودیم 

بابام حتی یه روز هم نمیگذشت ازسرکارش برای ما 

میکفت نرم پول درنمیاد 

یادمه یه بار با کلی ذوق و شوق و التماس بابام برام یه جعبه مدادرنگی شش تایی سایز کوچک خرید اینقدر خوشحال بودم روابرا بودم روز اول که بردم مدرسه ازم دزدیدن بچه های کلاس 

یادمه التماس میکردم اگر دبدن مداد رنگی مو بدن بهم اما پیدا نشد که نشد تا یه هفته شبا باگریه میخابیدم برای همون مداد رنگی 

داغش اون مدادرنگی هنوز رو دلمه 

نذاشتم بابام بفهمه چون میدونستم برام دیگ نمیخره 

عاشق غلط گیر بودم میگفتم بابا بپرس چنده میپرسید هزارتومن بود اون زمان چون به زمان خودش گرون بود و درحد مانبودد همیشه حسرتشو داشتم و هیچوقت نخریدم 

خیییییییلی زیاده واقعا نمیشه تایپ کرد 

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

منم تو بچگی وضعیت خییییلی بدی رو تجربه کردم 

الان با اینکه ۱۸۰ درجه تغییر کردیم و کسایی ک متلک مینداختن و تحقیر میکردن کارشون پیش ما گیر کرده باز نمیتونم اعتماد ب نفس داشته باشم ....انگار یه سری چیزا قرار نیست هیچوقت یقه ادمو ول کنه...با کوچکترین چیزی باز یاد آوری میشه برات و احساس حقارت میکنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره خیلی شبیهه فیلم دردناکیه دهه ۶۰ نشون میداد دوتابچه بودن باباشون میرفت دنبال چیزای ارزون یبار خاس ...

چه جالب 

حالا ما اونقدرا بی پول نبودیم خونواده پرجمعیت بودیم ولی هیچ وقت مشکل خورد و خوراک و اینا نداشتیم یا تحصیلی همیشه خرجمون میکرد. ولی بازم این دو تا صحنه خیلی تو روحیم اثر گذاشت . الان کامنت بعضی ها رو میخونم واقعا اعصابم خورد میشه پول خورد و خوراک ندارن چرا بچه دار میشن خوب 

آره خیلی شبیهه فیلم دردناکیه دهه ۶۰ نشون میداد دوتابچه بودن باباشون میرفت دنبال چیزای ارزون یبار خاس ...

از سرزمین شمالی،ژاپنی بود

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
بابام از صبح زود تا آخرشب سرکار بود روزای تعطیل همه اقوام میرفتن بیرون تفریح خوشگذرانی من و مامانم خ ...

اخ گفتی...حسرت این لوازم تحریر همیشه باهامه

عاشق جامدادی های دارا و سارا بودم...لاک غلط گیر

از این پکای نقاله و گونیا و پرگار و....از این مدادتراشای عروسکی

چقد همشونو دوس داشتم و هیچکدمو نداشتم

ببخشید این سوالو میپرسم، ولی این خساست به جایی هم رسید؟منظورم اینه پیشرفت خاصی کردن خانواده ت؟

هرروز پشت هم ضرر کردن به هیچ کجام نرسیدن

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

یادمه لباس زمستونی نداشتم مدرسه میرفتم میگفتن یخ نزدی از سرما لباست کو ، میگفتم گرممه سرما حس نمیکنم ...

منم این روزارو کشیدم تا کلاس سوم رنگ پوتین و پالتو ندیدم تا کلاس سوم مانتو میپوشیدم زیرش یه آستین بلند🙂

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

اخ گفتی...حسرت این لوازم تحریر همیشه باهامهعاشق جامدادی های دارا و سارا بودم...لاک غلط گیراز این پکا ...

باورت میشه با سی سال سن هتوزم عاشق غلط گیرم هنوزم میبینم نگاش میکنم با لذت

یادمه اینقدر عاشق غلط گیر بودم فک میکردم با گچ وآب درست میشه 

رفتم از تو زیرزمین گچ آوردم قاطی کردم به فرض اینکه غلط گیر شه اما سفت شد هیچ کارم نشد باهاش بکنم چقدر تباه بودم واقعا 

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩
من مجبور بودم از۱۴سالگی برم سرکار جایی نداشتم باید اونجا میموندم یک هفته ساقه طلایی خوردم پول نداشتم ...

بمیرم برات

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه