2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 92264 بازدید | 1176 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اونایی ک اوضاعتون اونقد خراب بود اگه دوس داشتید میشه بگید تعدادتونم زیاد بود؟ و اینکه پدرراتون کارشون چجوری بود اینکه اگر تعداد بالا بود خانواده هییچوقت نگف ایکاش انقد بچه نمیاوردیم یا خودتون خواهر برادراتون همچین حرفی بزنید وقتی بزرگ شدید. 

parasoo1989@

بعضی از کامنت ها رو خوندم یاد یه چیزی افتادم 

من وضع مالی بابام خدارو شکر خوب بود 

یه دوره ای اون زمان که هیچکس دانشگاه نمی‌رفت ، ۲ تا خواهر و برادر بزرگتر از من دانشجو دانشگاه آزاد بودن، بابام داشت خونه می‌ساخت و کلا دستش خالی شده بود 

عروسی دختر عموم بود ، من لباس گرم زمستون رو پوشیده بودم و هییییچوقت یادم نمیره زن عموم که بچه دار نمیشد و شوهر تلیاردر بود، کشیدم کنار گفت نمی‌تونستی یه لباس دیگه بپوشی، من فقط ۱۰ سالم بود 

هنووووز یادمه 

یه سری هم بابام یه ضرر مالی کرد ، کارگراش آسیب دیدن و دادگاه و ‌.‌.. 

خدا وکیلی هممون کار می‌کردیم و پولمون میزاشتیم رو هم که بتونیم هم زندگی کنیم و هم پول دیه بده و ..... 

عید شد رفتیم خونه مادر بزرگم ، همه جمع بودن ، عمه م بهم گفت خدا رو شکر انگار از اون وضعیت در اومدین( فقط شنیده بودن که بابام ضرر کرده) گفتم آره خیلی دوران بدی بود، گفت من که هر وقت شما رو دیدم یه چیزی تنتون بوده 🥲

همون عید تولد داداشم بود فقط واسش یه کیک خریدیم و همون زن عموم که تیلیاردر بود فهمید ، رفته بود به خالم گفته بود اینا که ورشکست شدن ، از کجا میارن کیک میخرن 

آخخخخخ لعنت به فامیل بی همه چیز 

هرررررر چی عزت نفس و اعتماد به نفس مون ..... شد بخاطر اونا بود 

طبیعیه که از خوندن این تایپیک گریه کردم؟

از خودم خجالت کشیدم از زحمت پدر و مادرم خجالت کشیدم که هرکاری برای ما می‌کنند تهش سر یچیز مسخره کلی ازشون ناراحت میشم واقعا از خودم بدم اومد که قدر نمیدونم و نتونستم نتیجه زحمتاشونو جبران کنم هروقت هرچیزی خواستم از همه چیزشون زدن تا جورش کنند آخرشم نشد اسی تایپیک حالمو خیلی بد کرد ولی لازم بود ببینمش هرکی خوند یه صلوات برای موفقیت من بفرسته💔

ای بابا ول کن.منم از هشت سلگی یتیم شدیم.۵ تا بچه قد و نیم قد.عموم از تو زندان می‌گفت فقط دعا کنید نی ...

بمیرم برا اون دوچرخه تمیز کردنت🥺🥺

خدارو شکر که الان درآمد خوبی دارییییی 

به مامانت خیلی برررس

تو رو خدا برا حاجت دلم صلوات بفرستید 🥺🤲🏻❤

وای یاد خودم افتادم هیچی نداشتیم بخوریم فامیلا برامون مواد غذایی میاوردن یه شب نون خشک خوردیم چقدر دلم شکست برای بابام 

هیچ وقت پول نداشتم مدرسه خوراکی بخرم کفشام تا زیر پام پاره بود بارون برف نیرفت توشون‌ زوزه میکشیدم تا خونه😑🫠الان خداروشکر از اون وضعیت اسفناک درومدیم

و منی ک شرایط طاهری خونمون مث بقیه نیس . فکر اینکه خاستگار زیاد بیاد یا چی نگرتن کننده  . از یطرفم سن ادم بالا میره واقعا خیلی سخته نگران اینده . کاش میشد منم شوهر کنم سرو سامون بگیرم ‌. الهی همه جوونا خوشبخت شن .

من شوهرم پولدار خسیس بااختلاف سنی ۱۸ من از اول نمیخواستم چون پولدار بود وگفت آب نمیزارم تو دلت تکون بخوره قبولش کردم برام سال یبار مانتو میخرید طوری بود که مادرشوهرم وخوا۷رشوهرم اینا پشت سرم رفته بود گفتن که این حسوده نیخرید بهش نشون ندید منم فهمید از اون روز تا بتونم میخرم بادعوا باشوهرم که بهشون ثابت کنم حسود نیستم